Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap erős folyásom volt,...

Tegnap erős folyásom volt, naptár szerint 3nap a peteérés még, ma reggel voltunk együtt megszakitva viszont pisi után a wc papiron volt fehéres cucc.. Kérdeztem tőle kiszállt e időben?mert ez most nagyon jól sikerült együttlét volt ere remélem igen

Figyelt kérdés
Szerintetek mikor érdemes tesztelni ha netán becsuszott vérzés 3nap mulva kell hogy jöjjön..
2020. jún. 21. 10:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%

Ha nem vagy benne biztos, hogy kiszállt, akkor inkább írass fel magadnak esemény utáni tablettát, ha nem akarsz gyereket, mert egy abortusz azért rosszabb, mint egy esemény utáni tabletta.

Bár ha eddig nem zavart, hogy lehetsz terhes védekezés nélkül, most miért parázol? Eddig sem védekeztél te magad sem, akkor a barátodon miért vagy meglepődve, ha esetleg ő maga sem vigyáz? Különben meg hogy ismered a saját tested, ha nem tudod megkülönböztetni a spermát a hüvelyi folyásodtól? Érdekes, én egyértelműen el tudom dönteni...mondjuk én fogamzásgátlót szedek, tehát nálam nem kell kivenni.

Tesztelni pedig ha késik, akkor érdemes 2-3 nappal a késés után és koncentrált vizeletből, akkor már szinte biztos az eredmény. A vérzés napján még nem feltétlen.

2020. jún. 21. 17:37
 12/16 A kérdező kommentje:
Utolsó! Mivel nem szedhetek gyógyszert igy vigyázunk már kb 7 éve..van 2 gyerekünk már és most sikerült feliratnom gyógyszert amit elvileg szedhetek csak 13ig várnom kell..folyásom meg változó és most nem is számítottam rá mert naptár szerint 3nap múlva lenne.. Ezért sem értem..ha becsuszna netán komoly fejtörés volna mert állandó gyógyszert szedek és a babára nézve nem lenne jó.. Persze megoldanánk dokival is mert ha terhes lennék irna mást fel.. Csak most kicsit parázok mert nem lenne jó pont most hogy végre szedhetek vmit ennyi idő után.. Röviden ennyi..esemény utánit sem lehet nekem..
2020. jún. 21. 19:37
 13/16 anonim ***** válasza:
79%
De ha ennyire macerás, miért nem lehet óvszert használni? Én ezt nem tudom megérteni. Én sose értem meg azt, hogy miért jó a legjobb résznél abbahagyni az együttlétet és megszakítani? Hogy lehet valakinek így teljes a nemi élete? A másik meg, hogy szerintem a gyerekvállalás akkor jó, ha tervezett és mindketten akarják. Sose értettem ezt a nem tervezzük, de nem baj, ha becsúszik. Sosem szülnék én így gyereket. De biztos én vagyok a korlátolt gondolkodású...
2020. jún. 21. 19:43
 14/16 A kérdező kommentje:
Van gumi is nyugi.. Csak hát most késő volt.. De én bízom benne hogy nem lesz gond és eltudom kezdeni a gyógyszert..ha jönne megtartanánk nyilván de nem tervezzük.. Nem ugy vagyunk együtt hogy most akkor durr bele.. Persze ez nem védekezés de mégis jobb mint az hogy tudjuk hogy nem szállt ki időben és tuti sikerülnibfog..
2020. jún. 21. 19:51
 15/16 A kérdező kommentje:
Gondolom akkor nem lesz baba ha most van peteérésem mert extra erős folyásom van most..?! 17-én mikor voltunk együtt megszakitva ezek szerint az sikertelen volt??!
2020. jún. 24. 21:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Spirál esetleg mint fogamzásgátló eszköz? Vagy vaszektómia?
2020. jún. 25. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!