Tegnap erős folyásom volt, naptár szerint 3nap a peteérés még, ma reggel voltunk együtt megszakitva viszont pisi után a wc papiron volt fehéres cucc.. Kérdeztem tőle kiszállt e időben?mert ez most nagyon jól sikerült együttlét volt ere remélem igen
Ha nem vagy benne biztos, hogy kiszállt, akkor inkább írass fel magadnak esemény utáni tablettát, ha nem akarsz gyereket, mert egy abortusz azért rosszabb, mint egy esemény utáni tabletta.
Bár ha eddig nem zavart, hogy lehetsz terhes védekezés nélkül, most miért parázol? Eddig sem védekeztél te magad sem, akkor a barátodon miért vagy meglepődve, ha esetleg ő maga sem vigyáz? Különben meg hogy ismered a saját tested, ha nem tudod megkülönböztetni a spermát a hüvelyi folyásodtól? Érdekes, én egyértelműen el tudom dönteni...mondjuk én fogamzásgátlót szedek, tehát nálam nem kell kivenni.
Tesztelni pedig ha késik, akkor érdemes 2-3 nappal a késés után és koncentrált vizeletből, akkor már szinte biztos az eredmény. A vérzés napján még nem feltétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!