Van olyan akinek egyetlen együttlétből lett terhesség?
Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy az adott hónapban csak egyszer tud egy pár együtt lenni és az sikeres is...2020. máj. 27. 06:56
2/9 anonim válasza:
Nekem volt. már majdnem 5 éve próbálkoztunk és abban a ciklusban, csak kétszer tudtunk együtt lenni. Egyszer ovu előtt 2 nappal kb, meg egyszer ciklus végén. Ikreink lettek volna, de sajnos nem maradtak velünk. Szóval egy együttlétből lett terhesség. Nem a mennyiség számít, hanem, hogy ovukor tudjatok együtt lenni. Sok sikert nektek :)
Persze azóta már van egy lassan 3 éves gyermekünk :) (csak, hogy pozitívat írjak)
3/9 anonim válasza:
Mi
Előtte 2 naponta voltunk
Pont abban a hónapban minden összejött..
El is utaztam munkaügyben..
Férjem
Meg szinte minden nap 11 után este ért haza,..
4/9 anonim válasza:
Jelen! 30 hetes vagyok, kisfiúval. 😊 Én nem figyeltem az ovumat, nem néztem a naptárat folyton, csak rábíztuk a sorsra.
5/9 anonim válasza:
Az első lányom így fogant. Még együtt sem éltünk, abban a hónapban az az egy "úgysem jön össze egy védekezés nélküli együttlétből" akcio volt. Hát összejött 😃
7/9 anonim válasza:
Középső gyerekem így sikerült. Párom vidéken dolgozott, abbana hónapban csak 1 hétvégére jött haza, egy családi esemény miatt.
8/9 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen . Sajnos elment . :/ most próbálkozunk de eddig semmi . De nem adjuk fel meg van idő :) de jo lenne .ár babázni . :) :P
9/9 anonim válasza:
Jelen. 1x voltunk együtt úgy, hogy elment bennem a párom. Terveztük is, de úgy voltunk vele, a nagy sem elsőre jött, a kicsi sem fog. Pedig de. Abban a hónapban utána nem igazán voltunk együtt, max gumival. Kistesó rácáfolt az egy alkalomból nem lesz terhesseg dologra. Persze nagyon örültünk neki. Már 1,5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!