Kinek milyen módszerrel sikerült teherbeesés előtt fogynia, méregtelenítei? Illetve mennyi idő után jött össze a babó ezután? 🙂
Nekem előtte sehogy sem sikerült fogyni. Mondjuk nem vagyok egy kitartó... 😁 2-3 hétig diétáztam , tornáztam is ami belefért. Sajnos össze vissza dolgoztam 12 órázás, hol éjjel hol nappal... Meg rengeteg vitamint is szedtem, hogy felkészüljön a szervezetem, azt mondják hogy némelyik hízlal, hát lehet 😁 de nem igazán mentek le a kilók. Voltam még pajzsmirigy vizsgálaton is ezért. De minden oké volt. Amúgy 160 centimhez 66 kg voltam.
Aztán terhes lettem és 14. hétig lefogytam 6-7 kilót, annyira hánytam, rosszul voltam. Úgyhogy nem is baj, hogy előtte nem sikerült fogyni. 😁
Kíváncsi leszek mi lesz szülés után 😁
Ja amúgy 3 próbálkozós hónap volt mire összejött a baba.
Szerintem a legfontosabb a sok vitamin amivel feltudod készíteni a szervezeted. Én külön méregtelenítést nem csináltam konkrétan sosem, néha tartottam gyümölcs napot, meg sok folyadék mindig.
2 ev 160gramm alapu ch dieta (csak az elejen volt 160g, utana lecsökkentettem 120 korulire, es kb 1,5 ev utan glutenmentesen folytattam. Minde bolti vackot kiiktattam az életünkből.
, mindent en foztem sutottem. Csak hentesnel, es zoldsegesbe hazai arut vettem. Heti 5 napot futottam vagy edzettem. -20kg, 2ev varakozas, de ugy erzem igy volt tokeletes. Egeszseges szervezetben egeszseges baba fejlodott❤
Drukkolok, hogy siekruljon
Drasztikus fogyasba ne kezdj semmiképp. 1,visszajon rogton ha teherbeesel es tudsz majd hanyas nelkul létezni :D 2, nem tezs jot a szervezetednek.
Mi is masodikra gyurunk. Sajnos rajtam is maradt nem keves, de nemem kiderult IR, pajzsmirigy. Enyhe,de van. Szoval en folytatom a dietat, aztan majd lesz valami. Gyerek mellett mar nem olyan könnyű,de ezt neked biztosan nem kell beutatni :D
2# vagyok
A glutén, laktóz elhagyását ajánlják, meg az alacsonyabb szénhidrátbevitelt (de a ketogén diétát nem). Ergo, kevés, teljeskiőrlésű gabona, sok zöldség, most úgyis idénye van.
Nekem évek sikertelensége fogyás terén most a visszafogottabb időszakos böjt segít - korai vacsi, késői reggeli, 13-14 óra kihagyás közötte és persze közben is figyelem, mennyit eszek. Ha pozitívat teszetelek természetesen abbahagyom. Drasztikusabb böjtmódszerekkel többet lehetne fogyni, de az meg a termékenységre rámehet. Egyébként meg mivel rengeteg víz fogyasztása ajánlott böjtkor, az is jót tesz a szervezetnek.
Mellette sportolj, vagy legalább tegyél nagy sétákat heti 3-4x, sokat számít az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!