Ki mennyit hízott?

Elsővel 30, másodikkal 17 kilót.
173 centi vagyok és 66 kg.
5 honapja szültem, még szeretnék 3 kilót leadni.

170 cm vagyok.
Első babánál 55kg-->67 kg (Baba: 3.5 kg)
Másodiknál 58 kg --> 67 kg (Baba: 3.5 kg)
Harmadiknál 60 kg --> 67 kg (Baba: 4kg)

163cm / 95 kg voltam mikor terhes lettem. 16. hétig egy dekát nem híztam, aztán szép lassan ment felfele, tényleg lassan, talán az utolsó hónapban híztam a legtöbbet. Összesen 13kg hízás lett, ebből 4 kg volt a gyermekem.
Igazából minél több a tartalék annál kisebb a hízás, tehát a vékonyabb anyukák akár sokkal többet is hízhatnak. A természet gondoskodik, hogy ababának minden meglegyen. :) De sose lehet tudni ki mennyit szed fel.

171 cm
1. baba 57-ről 82-re
2. baba 59-ről 85-re
Az első után 2 hónappal, a masodik után 4 hónappal voltam 60 kiló. Az elsővel zabáltam mimdent ami jól esett, a masodikkal odafigyeltem miz eszek, tornáztam is majdnem szülés napjáig, mégis ennyi feljött. Utóbbinál mondjuk nagyon vizesedtem, az elsővel nem.

163 cm vagyok, egyelőre 2 kilóval vagyok több, mint amikor teherbe estem (66 vagyok most, 64-el indultam). 35 hetet töltöm ma. Meglátjuk, mi lesz szülés után, nem lepne meg, ha a szoptatás alatt rám is felszaladna majd jó pár kiló.
Ez szerintem nem függ különösebben a testsúlytól, oké, hogy nem voltam anorexiás alkatú sosem, de azért túlsúlyos sem, aztán mégse híztam eddig igazán, a gyerek UH szerint most van olyan 2,5 kiló környékén, tehát mondhatni fogytam is. Ez inkább alkati kérdés szerintem, én pl egyáltalán nem vizesedek, olyan nagyon a kajálásra sem figyelek oda (bár amióta a gyerek ekkora és nyomja a gyomrom, azóta kábé bébiadagokat tudok csak egyszerre megenni, nem fér több, ez tuti közrejátszik), aztán mégis így alakult. Mások meg odafigyelnek, tornáznak, akármi, és csak kúsznak felfelé a kilók.
Amíg egészségügyi kockázata nincs, a doki/védőnő nem szól be, addig ezen kár izgulni, szülés után nagyobb része úgyis lemegy (magzatvíz, csomó vér, ahogy a méh összehúzódik és kisebb lesz, eleve a gyerek súlya, placenta, ilyenek).

Elsővel 55-->82kg 170 cm magas vagyok.
Másodikkal most vagyok 26 hetes.
Már felszaladt 10 kg.
Most 66 kg-ról kezdtem.
Diétázom ezerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!