Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja a hónap végére?

Ki nem várja a hónap végére?

Figyelt kérdés

Nekem június 26-án kezdődne a következő mensim.

😊

2020. jún. 16. 20:35
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

2-es vagyok! Nekünk is második gyerek, most ez a 7. pórbálkozós hónap! Az első gyerkőc könnyen összejött. Most kezdtem a méhpempőt szedni. ("E" nem tőled kaptam a méhpempő ötletet egy másik kérdés alatt?) Vezetem a hőgörbét és LH tesztet is csináltam a hónapban, elvileg a 9. DPO-n vagyok. Kíváncsi leszek. Ha ez a hónap sem sikerül én bejelentkezem a dokihoz. Nálunk a családban mindenkinek endometriózisa van. Nálam eddig nem volt semmi tünet, ami erre engedne következtetni, de biztos ami biztos kivizsgáltatom magam.

"I"

2020. jún. 17. 14:30
 12/32 anonim ***** válasza:
De volt ahol ajánlottam a méhpempőt, mert szerintem nagyon jó:) jó lenne ha én is tudnám szedni, jobban tudnék reménykedni, de bízom benne hogy nem azon múlik hogy szedem-e..
2020. jún. 17. 15:20
 13/32 A kérdező kommentje:
Mindenkinek megy a drukk lányok!!!
2020. jún. 17. 15:46
 14/32 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én most hétvégére nem várom, 1. hónap, hogy nem védekezünk, bár nem hiszem, hogy összejött, mert pont peteéréskor nem nagyon tudtunk együtt lenni, azért a remény hal meg utoljára. Femibiont kezdtem szedni 2 hete, de nem teljesen rendszeresen, pár nap kimaradt. 3. baba lenne egyébként, a peteérés időpontját a tüneteimből köbölöm ki, ilyenkor jól jönnek, pedig megszenvedem az ovut,ahogy kifejezett PMS tünetek is vannak általában,így hiába duzzadtak és fájnak a melleim és émelygek időnként, sajnos az nálam nem jelent semmit. Ha esetleg mégsem jönne meg a hétvégén, hétfőn tervezek tesztelni. Megy a drukk mindenkinek🙂
2020. jún. 17. 20:28
 15/32 anonim ***** válasza:

Na azt hiszem nekem ez a hónap is úszott. :( Nem bírtam tovább reggel teszteltem, de nagatív lett. :( Már PMS tünetem is van, pedig csak 23-án kéne megjönnie. :( Hátha a következő több sikert hoz. :)

"I"

2020. jún. 18. 14:18
 16/32 anonim ***** válasza:
Én 22-re nem várom, ma teszteltem, de negatív lett. :(
2020. jún. 18. 15:47
 17/32 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én vasárnapra nem várom, ma reggel egy halvány pozit teszteltem, kicsit érzem a mellem, meg néha szédelgek. Remélem erősödni fog a csík, ez a 4. próbálkozós hónapunk.
2020. jún. 18. 15:59
 18/32 A kérdező kommentje:

#16:még semmi sincs veszve, ne add fel!

#17:Hűha, tudsz képet mutatni? Nagyon izgalmas!

2020. jún. 18. 16:58
 19/32 anonim ***** válasza:

17-es vagyok!

[link]

2020. jún. 19. 08:59
 20/32 anonim ***** válasza:

14. vagyok, nekem ma megjött😔

17. én látom a csíkot,szorítok, hogy erősödjön!💪

2020. jún. 19. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!