Akiknél kicsi a korkülönbség a gyerekek között, azok hogyan estek teherbe másodjára?
Érdekelne, hogy az első baba után, hogyan sikerült rövid időn belül újra teherbe esni?
Védekeztetek, ha igen hogyan?
Rettegek hogy terhes leszek újra, most 8 hónapos a lányom. Mindig is csak egy gyereket szerettem volna. Fogamzásgátlót szedek. Csak sok helyen hallom, hogy becsúszott a baba az első után nem sokkal. Érdekelne hogyan.
Elso 3- kemenyek vagytok!!! 🤪
Tetszett!
Nalunk elso baba 8honap alatt sikerult.
Szules utan masfel evig szedtem gyogyszert. Szoptatas alatt is, van amit lehet alatta. 1-2fajta ha jol tudom.
De az csak szoptatas alatt eleg, utana rendes kell.
Masfel ev utan elkezdtunk probalkozni- minden honapban 💪
16honap alatt kuszott be.
Nekem progeszteron tablettát írt fel a doki. Egy hónap után véd rendesen. Szoptatok így kicsi az esélye, de inkább biztosra megyünk.
Olyan meg, hogy véletlenül nincs, de felelőtlenség igen!!
Meglovagoltam az uram.
Amúgy 8 hónapos volt nálunk is a nagylány és akartuk már a kistesót, úgyhogy nem védekeztünk, sőt az ovut is követtük, plusz E-vitamint is szedtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!