Miert van az, hogy ha valaki nagyon akar babat nem sikerul neki? Nagyon el vagyok keseredve mert nem jon ossze nalunk
Figyelt kérdés
2008. nov. 24. 19:55
1/4 anonim válasza:
Sajnos a nagyon akaras is blokkolhat. Nem szabad gorcsosen akarni a babat, mert az kihatassal lehet a fogamzasra. Erre csak a sajat tortenetemet tudom peldanak felhozni. Mar en is gorcsosen akartam a babat, es csak nem sikerult. Aztan ugy alakult (munka, koltozes, lakasfelujitas..), hogy valahogy nem is gondoltam ra. Na ebben a honapban estem teherbe. Homeopatias dolgokat kiprobaltal mar? En ittam baratcserje-es palastfu cseppeket. Szerintem azok is sokat segitettek.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Az előttem szólónak igaza van!
Bár nekünk azonnal összejött a Pici,de ha nem,akkor így tettem volna,ahogy ő írta.
Olvastam már nagyon sok helyen,hogy sokszor pont azért nem jön össze olyan gyorsan,mert annyira akarja az illető a babát.Sőt.Olyat is hallottam már,hogy egy pár már örökbefogadott egy babát,megvolt a boldogságuk és akkor-mivel már ők sem stresszeltek,összejött a saját baba is.
Tehát csak ne add fel!!
De tényleg próbáld meg könnyedén felfogni nem mindig azon lenni,sikerült-e most..Ő pedig jönni fog,mikor neki a legjobb-hidd el!!
ja és még valami:a folsav is hatásos állítólag.
Nagyon drukkolok Nektek!! :)
3/4 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat:) mar van egy 18 honapos kislanyunk o azzonal oszejott:) de szeretnenk , meg egy babat es honapok ota nemn vedekezunk es semmi, ma csinaltam tesztet mivel nem jott meg,kesik es negativ a tesztem menszesz meg sehol
2008. nov. 24. 23:47
4/4 anonim válasza:
Szia.Két barátnőm van akik nagyon akarták.Szinte már megszállottak voltak.Az egyiknek volt 3 sikertelen beültetése.Majd megunták,feladták.Ugy volta vele,majd jön ha akar.És jött.Most mind a kettö terhes.Mind kettönek ajánlottam a www.kismama.hu oldalon a termékenység kalkulátort.Mi eszerint probálkoztunk és a kolléganőm is,elsőre sikerült mindkettőnknek.Ha nincs szervi probléma összekell,hogy jöjjön.Én nagyon szoritok.Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!