1/13 anonim válasza:
Igen, szoktam menstruáció előtt, még ha tudom is, hogy nincs értelme :D Mindig negatív volt. Amúgy mutathatja, ha érzékeny a teszt, olyan 1-2 nappal előtte nyugodtan. De jobb tesztelni a menstruáció napján vagy később.
2/13 anonim válasza:
3 nappal a nemvárt előtt teszteltem. Nem első vizeletből a Facelle egyèrtelmű pozitív volt. Màsnap màr az X-epil is pozitív volt.
3/13 anonim válasza:
Ezen az oldalonminden kérdező az esedékes menstruáció előtt tesztel.
Én is próbáltam egyszer-kétszer, mindig negatív volt. Még akkor is, amikor terhes voltam. Csak 5 nap késésnél lett pozitív.
4/13 anonim válasza:
3-as! Ettől még másnak lehet korábban pozitív, nekem például 26 napos ciklusom volt. Ha neked 5 nap késéssel lett pozitív, akkor a peteérésed is később volt, ergo nem 28 napos ciklusod volt, ennyire egyszerű. 2-es vagyok.
5/13 A kérdező kommentje:
Nekem holnap lenne a nemvárt első napja, de megvarom szerintem.
2020. jún. 15. 12:06
6/13 anonim válasza:
Holnap már tesztelhetsz :) Általában kimutatja már olyan 12 nappal a peteérés után, de nem mindenkinek.
7/13 anonim válasza:
3-szor voltam terhes, mindháromszor nemvárt után teszteltem.
Most, mivel mennem kellett volna ciklus 3. és 21. napi vérvételre, teszteltem a nemvárt előtt, 11. dpo.n. Pozitív lett.
8/13 anonim válasza:
Nagyokos 4es: senki nem kérdezte, hány napos a ciklusom. Ha tudni akarod, 28 napos, de mindig a 18-19 nap van peteérésem.
9/13 anonim válasza:
Ha már személyeskedünk "kedves" 8-as, akkor illene tudni, hogy 9-10 napos luteális fázissal nem esel teherbe, mert az kb. lehetetlen, szóval valamit nagyon nem ismersz a ciklusodban, nagyokos :)
10/13 A kérdező kommentje:
O ne veszekedjetek egymással kérlek, mindenki beszéljen szépen a másikkal!
2020. jún. 15. 14:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!