Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezt most akkor a beágyazódás?

Ezt most akkor a beágyazódás?

Figyelt kérdés

Ma kell hogy megjöjjön(06.13)

De tegnap este óta barnázom...(ami csak a wc papíron mutatkozik meg)

Az alhasamba gyakran hirtelen szúrkálódást érzek, este óta...

Csütörtökön(06.11) Pedig negatív volt a tesztem (kíváncsisàgból csináltam mensi előtt ami tudom nem 100%...)

Lehet még is megfogant a baba? :)

2020. jún. 13. 10:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a barnázásból mindig mensi lett. Kivéve egy hónap, akkor missed ab lett belőle. Csinálj egy 10es erősségű tesztet, ha az is negatív, akkor csak késés....
2020. jún. 13. 11:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A beágyazódás hamarabb kellett hogy legyen, sajnálom. Valószínűleg meg fog jönni:-( Csinálj holnap reggel egy 10-es erősségű tesztet azért.
2020. jún. 13. 11:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem beágyazódás, az már megtörtént volna, egyszerűen lassan indul be a menstruációd.
2020. jún. 13. 11:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor terhes lettem, én barnáztam, mikor meg kellett volna jönnie, viszont a teszt délután pozitív volt aznap. Tesztelj, az a biztos. De az tuti, hogy nem beágyazódás, ha volt, akkor az már megvolt.
2020. jún. 13. 12:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szinte pontról pontra azt tõrtént velem (dátumok is nagyjából stimmelnek), mint veled. Szerintem neked is meg fog jônni, de ha holnap is barnázól, és kevés lesz, csinálj egy tesztet, hátha mégis baba. Drukkolok! :)
2020. jún. 13. 12:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg fog jönni.
2020. jún. 13. 12:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok! Egyébként melyik tesztet használtad?
2020. jún. 13. 13:03
 8/9 A kérdező kommentje:

Megjött sajnos :(

Pedig nagyon reménykedtem...

5-ös:X-epil terhességi tesztet szoktam venni

2020. jún. 13. 13:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Az XEpil egyébként nagyon nem érzékeny. Azzal végképp nincs értelme a nem várt előtt tesztelni.
2020. jún. 13. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!