Ovuláció után 6nappal lehet már beágyazódás?
Figyelt kérdés
Uh követés is történt, így tudom, hogy mikor volt! Ma van a 6nap de tegnap a méhem környékén is éreztem enyhe fájdalmat, de ma eléggé szúr és fáj a jobb petefészkemnél ahol is a peteérés volt.2020. jún. 2. 10:06
2/7 A kérdező kommentje:
Persze azt tudom,mivel már kétszer voltam terhes plussz ilyet is éreztem, de nekem ez a 6nap fura!
2020. jún. 2. 10:28
3/7 anonim 

válasza:

ha úgy érzed akkor lehet . Bár én nem hiszem. Nem látok beléd! De remélem összejön :)
4/7 A kérdező kommentje:
Én sem hiszem amúgy, nemtartom magam szerencsés embernek! Amióta szeretnénk minden hónapba jön valami! Mintha a sors nemakarna, hogy gyermekünk legyen! Mivel az első két babát elvesztettem! De köszi hogy írtál 🙏
2020. jún. 2. 10:32
5/7 anonim 

válasza:

Sajnálom. :( most vagy 6.dpo meg 8 nap és kiderul . Írj majd . 🤞🤞🤞
6/7 anonim 

válasza:

"Mintha a sors nemakarna, hogy gyermekünk legyen! Mivel az első két babát elvesztettem!"
Rendben lesz a dolog, várj türelemmel. Nekik sajnos nem volt módjuk valamiért megszületni, akinek meg meg kell születnie, annak még talán nem most van itt az ideje, hanem egy-két hónappal később.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 🙏 írók majd!
2020. jún. 2. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!