Lehet esély a terhességre? Pont ovulációm napján voltunk együtt a párommal, megszakitassal védekezünk már évek óta viszont most kicsit későn sikerült kiszallnia, de azt mondta szerinte nem lesz baj. Szerintetek van esély a terhességre?
Bocs elküldtem véletlenül.
Tehát sokan hónapokig próbálkoznak élesben, hogy baba legyen. Persze tesztet mindenképp csinálj, ha nem jön meg, balesetek is történnek sokszor sajnos.
Kedves Kerdezo!
Szerintem nem lesz baj, abbol következtetek erre, hogy azt irtad, hogy evek ota hazardiroztok es nem csuszott meg be baba...ez elgondolkodtato.
En pont h babat szeretnek es mikor mondtam a dokinak h mar 1 eve "vedekezunk" megszakitassal, fel eve pedig odafigyelunk h akkor legyünk együtt amikor kell- közepidöben, felfigyelt ram.Azt mondta h ennyi idö alatt ha nincs gond is be kellett volna mar csusszon a baba...
Most szerencsed van, de nem biztos ha majd babat akarsz, akkor ez jo jel..persze nem törvenyszerü semmi sem, de elgondolkodtato.
Majd irdm eg h mi lett a vege, sztem 10-es teszttel mar holnap elsö pisiböl mutatna ha baba lenne.
Tessek, maris egy kivetel :)
Ugyesek vagytok!
Nalunk sincs gond, majusig megvoltak a vizsgalatok, megsincs meg baba :(
Tesot szeretnenk mar 1,5 eve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!