Szerintetek melyik napon lehetett az ovulációm? (kép mellékletben)
Február óta mérem a hőmet, eddig az ovu után mindig megugrott 36,7 fölé - legalábbis így gondoltam. Ebben a hónapban vettem ovu tesztet is, szerintetek a 06.07. elég erős-e az ovulációhoz? Vagy még ennél is erősebb csíkra lenne szükség? Ha pedig 7-én volt az ovum, a hőm miért maradt ilyen alacsonyan? Eddig minden hónapban a cikulus első felében 36,3-36,4 volt a közepén egy nagy ugrás és utána 36,7-37 között...
Első vagyok! Nekem delelott pozitiv, este mar negativ, es pontosan aznap voltam nogyogyasznal is, latta a megrepedt tuszobol kiaramlo folyadékot! Szoval nem torvenyszeru, hogy pozi nap utan van! Szerintem a legjobb, ha pozi napon mindenkepp egyutt vagytok, nekem bejott :)
6hkm
Remélem az együttléteket végre jól időzítettük. Már 6 hónapja próbálkozunk, de eddig lehet nem volt tökéletes az időzítés, mert csak a görbét vezettem. Együtt voltunk 4-én, 5-én, 7-én és 8-án is meg utána is. :) A hőm pont ma emelkedett és 8.-ára húzta be az ovut.
Reménykedem :)
Szerintem csak a 13. napon volt ovud, szeribtem egyik ovuteszted sem pozi, es a hod sem igazolja.
Hany naposak a ciklusaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!