Halvány pozitív?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap délután vettem egy facelle tesztet. Mivel hogy 1 db volt így szétvágtam.. 😃 Csináltam egyet tegnap delutan, es ma reggel is. Kicsit érdekes, hogy a reggelin időn tul kijött extra halványan még egy csík de látható, de a tegnap délutánin meg semmi sincsen. Lehetséges hogy időn túl mutassa a terhességet? Mit láttok rajta? Mostanába nem várom. 2 nap mulva ujra tesztelek. [link] 2020. jún. 9. 12:32
11/29 anonim válasza:
Mi lett az eredmény?? Teszteltél?
12/29 A kérdező kommentje:
Mai reggeli negatív :( mensi sehol.
2020. jún. 12. 08:23
14/29 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg. Azóta nem csináltam tesztet. A tunetek még mindig megvannak, mindjárt megjön érzés, nyilallgat a méhem fáj a derekam, cicim érzékeny, 2 napig hasmenésem volt most meg székrekedésem van😅. Ilyen sokáig nem szokott tartani a pms.. Tanácstalan vagyok már.
2020. jún. 15. 07:15
16/29 A kérdező kommentje:
Holnap reggel tesztelek! 🤞🙂
A mellem szinte folyamatosan fáj, mintha égne az egész.. Görcsölés nem szünt meg.
2020. jún. 16. 19:58
19/29 A kérdező kommentje:
Elkezdtem ma reggel barnázni, valoszinu mensi lesz. 😔
2020. jún. 17. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!