Timmy94 kérdése:
6 án csináltam egy 10 érzékenységű tesztet és időn túl vettem észre egy halvány rózsaszín csíkot. 7 kellet volna meg jönni. Szerintetek ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
2020. jún. 8. 10:42
11/19 anonim válasza:
Mondjuk ha kesobb volt ovud johet kesobb is a menstruaciod, de en ilyen eros teszt utan mar biztos voltam a terhessegben.
13/19 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem hogy az lesz. Köszönöm a válaszokat.
2020. jún. 8. 11:56
14/19 anonim válasza:
Időn túl hóttmindegy mi jön ki, az már fals eredmény. Lejárt a hatóidő ki kell dobni.
15/19 anonim válasza:
Ha az időn túlid ennyire erős (mert ez erős !!) pozitív, és terhesség lenne, akkor most a 25-ös teszt is pozi lett volna halványan. Azt írtad az negatív lett, tehát egyértelmű, hogy időn túli fals pozi lett az első teszted. Ezért nem jó időn túl nézni. Illetve fél órán belül még lehet nézegetni, mert az szinte minden tesztnél érvényes. De utána már akármi jön ki azt negatívnak kell venni.
16/19 anonim válasza:
Szerintem pozitív. Időn túl is hómező volt nekem amikor nem volt semmi.
17/19 anonim válasza:
Szerintem is pozitiv, soha egyetlen negativ tesztem sem csikosodott be idon tul sem. Vegyel egy Predictort vagy Facellet, aza biztos.
18/19 A kérdező kommentje:
Hát úgy tűnik negatív mer ugytunik meg jött bár ilyen rózsaszín. De szerintem az.
2020. jún. 8. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!