Valamilyen fehér váladékot vettem észre a mellemen. Mi ez?
Figyelt kérdés
Nem folyik, nem szivárog, csak épp észrevehető a mellbimbó közepén, este. Zuhanyzás után nincs ott, úgy látom és gondolom "belülről jön". 2-3 hónapja a 22. napon vettek vért, prolaktinom jó volt. Tudja valaki, hogy ez mi? A luteális közepén vagyok.2010. júl. 31. 06:54
1/2 anonim válasza:
Hát elsőre nagyon "előtej" -re utaló ez a leírás,de a prolaktinod rendben volt. (Ami nem jelenti azt, hogy most is rendben van, de tegyük fel). Nem lehet, hogy csak erősen kiszáradt a bőröd? Az is fehér és esetleg félreismerted...
2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen az az előtej, de úgy tudtam az már terhességnél lehet, még ha az is lennék, gondolom azért korai. Elvileg csütörtökre nem várom.
A mellbimbóm közepén van, és látszik hogy belülről került oda, és fehér, és anélkül, hogy megsérteném magam, ha hozzáérek a körmöm végével látom, hogy folyadék/váladék-szerű.
Hát nem tudom, azért köszi a választ.
2010. júl. 31. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!