Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Befelé forduló méhvel,kinek...

Befelé forduló méhvel,kinek hogy sikerult a terhebe esés??esetleg valami tipp h hamarább ossze jöjjön a baba? Tegnap uh-án 23 mm-s tüszőt latott a doki,az már jónak számít?

Figyelt kérdés
2020. jún. 5. 21:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen így van, de valamiért azt sugallják a nőkbe hogy ez hülyeség, inkább ne is csinálják és futás dokihoz, és szedjenek mindenféle hormont meg gyógyszert ( nem a vitaminokra gondolok itt), holott lehet hogy ilyen apróságokon múlik az egész.
2020. jún. 6. 07:29
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok, igen, tenyleg furcsa latvany, az uram is nézett, mit csinalsz te?! Mondom érlelek... Nekem is az első hónap volt h ezt csináltam és érdekes módon epp ekkor lettem babás :)
2020. jún. 6. 07:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is a felpockolásra esküszök. Először nem akart össze jönni a baba, aztán már kínomba felpockoltam a fenekem ahogy az 1es is irta. És mit ad isten, szinte egyből teherbe estem. :)

Már 3 hónapos a kisfiam 🥰 egyet értek veletke 1es és 9es, szerintem sem biztos hogy véletlen lenne. Nem is tudtam eddig hogy ilyen sokan próbálták ezt a módszert :)

2020. jún. 17. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!