Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Befelé forduló méhvel,kinek...

Befelé forduló méhvel,kinek hogy sikerult a terhebe esés??esetleg valami tipp h hamarább ossze jöjjön a baba? Tegnap uh-án 23 mm-s tüszőt latott a doki,az már jónak számít?

Figyelt kérdés
2020. jún. 5. 21:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha tegnap 23mm volt, az ma/holnap reped! Nekem hátrahajló méhem van, én annyit tettem h felpócoltam a fenekem egy félórára :)
2020. jún. 5. 21:25
 2/13 A kérdező kommentje:
"Hátrahajló"elnezésest.
2020. jún. 5. 21:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok, igen furcsálltam is a befelé fordulót :) egyébként tudományosan bizonyított tény, hogy nem vagyunk emiatt hátrányban!
2020. jún. 5. 21:34
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem figyeltem oda.gyorsan gépeltem.és mint latom hibasan is... 2.gyereket szeretnenk.viszont az elso is 3 evig nem jott ossze. Nem tudom h ez a méhemnek tudható be vagy sem.de mas problémát nem talalt az orvos
2020. jún. 5. 21:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem évek sikertelen próbálkozása után akkor sikerült, amikor már kínomban felpocolt fenékkel, feltartott lábakkal voltam fél órát kb. Én nagyon szkeptikus vagyok az ilyenekben, ezt is már végső elkeseredésemben csináltam. És végülis sikerült. Nem tudom, véletlen e. Azt mondják, nincs semmi összefüggés. Amit még pluszban csinaltam, hogy olyan síkosítót használtam, ami kifejezetten segíti a megfelelő közeg megteremtését.
2020. jún. 5. 21:40
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is elvileg hatrahajlo. A kezdetektől fenek ala parnaztam. Mikor jott ossze?? Mikor lusta voltam meg mocorogni is szex utan,csak aludtam rögtön :D
2020. jún. 5. 21:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk közel egy év telt el amikor sikerült. Mindig együtt voltunk ovukor, de akkor sikerült, amikor én is felpolcoltam magam. Igaz nem félórán át, hanem kb 5-10 percre.
2020. jún. 5. 22:54
 8/13 anonim ***** válasza:
Elvileg ez nem okoz gondot. Mit jelent, hogy az orvos "nem talált semmit"? Megnézett UHn és ennyi?
2020. jún. 6. 05:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy városi legenda, de akár hány nőt ismerek, és sokáig nem jött össze nekik úgy hogy semmi gond nem volt velük, és mindenki ki próbálta a felemelt derekat, mindenkinek sikerült utánna, szóval sok a véletlen, de lehet nem az.
2020. jún. 6. 07:21
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok! Igen 9-es, a kommentekbol is látszik!
2020. jún. 6. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!