Szerintetek 31.-én volt az ovulációm vagy még nem volt (hőgôrbe alapján)?
Ilyen jelenleg a gôrbém:
Az tuti, hogy nem 24.-én volt, még a 28.-át gondoltam, hogy akkor volt, de nem ment feljebb a hőm. (Szerintem az alaphőmet is túl magasra húzta.)
Jó esély van, hogy sikeres ciklus legyen! Ha 14 napig szépen fenn van a hő akkor csinálj egy tesztet majd.
Én így hőmérőztem annó és mindig a 14.nap reggel teszteltem 🙂
Basszus 😁 (4 és 9-es válaszoló vagyok) nekem 28-án volt ovum, és 12-re nem várom és 12.-én van a férjem születésnapja 😊😁
Kísérteties a hasonlóság, nyilván véletlen, de tök jó! 😁🍀
Eddig jó 😁 maradjon is fenn a hőd, akkor szuper! Szerintem majd holnap már behúzza rendesen az ovut a ciklus.hu
Nekem így alakultak az LH tesztjeim. Most már marad a várakozás 😊🍀
A ciklus.hu nem a legjobb oldal, később se javította át nekem soha az ovut. :O Tervezett babán viszont átjavította. :)
Neked is sok sikert! :D
Még nem használtam LH tesztet, amikor már erős, akkor van ovu? Vagy hogy van ez? :)
Amikor erős a 2.csík, akkor van LH csúcs, ez után történik meg az ovuláció 36 órán belül. Így egy picivel előbb látod, hogy mikor lesz ovu, míg a hőmérőzéssel inkább utólag tudod igazolni az ovu megtörténtét.
Én nagyon szeretem, napra pontosan tudom a "nem várt" napját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!