Ezzel a terhességi teszttel milyen tapasztalatok vannak?
Figyelt kérdés
A legolcsóbb, amit eddig láttam. De emiatt és hogy ennyire semmilyen márka, hogy még neve sincs, kicsit gagyi benyomást kelt. Próbálta már valaki?
2020. máj. 26. 23:31
1/5 anonim válasza:
Dmben van x epil teszt csík 500 ft 2 db. Én azt használtam. Ha terhes voltam pozi ha nem akkor negatív. Sokan írták itt hogy nem jó de nekem mégis jó volt, és nem. Költöttem sose drága tesztre.
2/5 anonim válasza:
A Rossmannos Facelle mártogatós nagyon jó és olcsó. Ráadásul érzékeny is. Nálam nem hazudott. 😳
3/5 anonim válasza:
Nekem is az x-epil vált be. Ha terhes voltam pozitív volt, már a menstruáció napján, ha egyéb miatt késett, nem jött meg (pl. ciszta), akkor negatív volt. Egyszer volt dolgom hibás teszttel, nem jött elő a kontroll csík, még szerencse, hogy 2 db volt a dobozban (csak az egyik volt hibás).
4/5 anonim válasza:
Én vettem iylet mikor terhes lettem.
Megcsinaltam 2t mindkettő pozitív lett, meg még 2 féle drágábbat és erősebbet is vettem, azok is pozitívak lettek.
Biztosra akartam menni 😅
Úgyhogy nekem nem hazudott ez a teszt.
5/5 anonim válasza:
Az alsó, zöld színű az. Nemvárt előtt két nappal már pozitív lett. (A kék színű a rossmannos facelle mártogatós teszt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!