Mi okozhatja? SOS

Figyelt kérdés

Fiatal korom óta menstruációs zavaraim vannak, ez alatt azt értem mindig késik. Voltam dokinál többször is vele. Nincs semmi baj, csak nálam ez sajnos így működik.

Jelenleg 3hetet késik és ma reggel volt ez csepp élénk piros vér a WC papíron.

Párkapcsolatban élek,nem tervezünk még babát. Lehet ez a mensi kezdeti vérzése? Vagy kezdjek el gyanakodni?

2tesztet csináltam 1 héttel ezelőtt, negatív lett.

2020. máj. 22. 11:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha rendesen védekeztek, nem lehet terhesség.

Mit jelent, hogy voltál vele dokinál? Megnézett uh-n aztán ennyi? Vagy esetleg teljes vérkép, hormonsor ciklus 3. napján meg ovu után 7 nappal? Mit jelent nálad a zavar? Néha 24 néha 38-40 napos? Mert, ha nem akkor tényleg semmi gond. Viszont praktikus lenne ilyen esetben ovu tesztet használni, mivel a luteális fázis minden ciklusban azonos hosszú, tehát, ha tudod mikor van ovud a teszt alapján máris tudni fogod mikor van a mensi napja és nem kell aggódnod feleslegesen, hogy késik e vagy sem.

2020. máj. 22. 11:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha menstruációs zavarod van, honnan tudod hogy most három hete késik?

Milyen vizsgálatod volt, amire alapozod hogy “minden rendben, te ilyen vagy”?

2020. máj. 22. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!