Ettől lehetek terhes? Nagyon mérges vagyok.
Szóval a férjem miután elélvezett, míg rajta volt az óvszer csinálta tovább. Én nem vettem észre, mert nem állt meg, mikor elelvezett, mint ahogy szokott máskor.
Miután visszajött a mosdóból nyögte ki, hogy lehet jutott belém is egy kicsi.
Az óvszerből juthat így belém ondó úgy hogy terhes is legyek?
Nem az a kulcs a dologban, hogy elélvezett-e vagy sem, hanem hogy a merevedése továbbra is megvolt-e.
Ha nem lankadt, akkor csak az óvszer elejében van ondó, így szerintem fölösleges ezen aggódni.
Ha viszont még akkor is bent tartotta, amikor lankadt a pénisze, úgy már más lehet a helyzet.
Bocs, hogy ilyet kérdezek, de te nem veszed észre, amikor a férjed elmegy? Nekem egyértelmű lenne, ha utána csinálná még tovább...
Amúgy ha lelankadt és utána netán lecsúszott az óvszer, távozhatott belőle, bár nagy valószínűséggel nem, de ki tudja? Azért erre nem vennék be én személy szerint esemény utánit, de te kicsit ismerd meg jobban a férjed testi reakcióit és állítsd le olyankor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!