Már 4-5 napja késik a menzim, sűrű fehér vmi volt a hüvelyembe, nem vagyok pattanásos alkat, de most nagy fájó mérges patik nőttek rajtam. Lehetek babás?
Figyelt kérdés
Igazából meg sem merem nézni teszten, mert nem akarom látni a pozitív tesztet...:( Bár aggódom kicsit, hogy még a menzim se jön meg, lehet h vmi gond van velem...2008. márc. 8. 09:01
1/3 anonim válasza:
A mérges patik nem hiszem hogy a terhesség tünetei lennének.
Viszont simán lehetsz babás, ha nem védekeztetek.
Tesztelj egyet szerintem. Nem akarod látni a pozi tesztet? Mi történne ha tényleg babás lennél? Jobb előbb megtudni mint később, nem?
Lehet hogy csak valami fertőzésed van.
Szóval szerintem teszt és bármi az eredmény, dokihoz kellene menned.
2/3 anonim válasza:
Holnap reggeli elsőből TESZTELJ!!!! Szorítok!!!!
3/3 anonim válasza:
Szija!Tessék tesztelni,ilyenkor már kimutassa,hogy babás vagy!Minek várnod tovább!Írd meg mi volt az eredmény!
Üdv:Zsuzsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!