Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan döntsek ilyenkor? 18...

Hogyan döntsek ilyenkor? 18 évesen teherbe estem,de a barátommal már így is egy káosz az életünk. Most pedig az a terve hogy megvárja amíg majd rendbe jövök és utána ő is magamra hagy. Már borzasztóan el vagyok keseredve. Nem tudom mit tehetnék.

Figyelt kérdés

2020. máj. 18. 08:40
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát.. pár óra telt el, persze, hogy kiborult. Adj neki időt.
2020. máj. 18. 15:11
 22/35 anonim ***** válasza:
93%
#20 NEM! NEM! És NEM! Egy gyerek nem javítja meg a kapcsolatot! Épp ellenkezôleg. A legszilárdabb házasságokat is keményen próbára teszi a baba érkezése. Nem szabad közös gyereket vállalni úgy, hogy már gyakorlatilag szakítottatok. Egy gyereknek nyugodt, stabil lelki háttérre van szüksége a normális fejlôdéshez. Hogy fogjátok ezt megadni neki?
2020. máj. 18. 15:21
 23/35 anonim ***** válasza:
88%

Valóban, nem javítja a gyerek a kapcsolatot, tehát EZÉRT nem kell megtartani... de CSAK azért, mert apuka nem akarja, nem is kell elvetetni, főként ha van támogató nagyszülő(jelölt) a háttérben.

Édesanyád pedig meg fog békélni a helyzettel. HA tényleg szeretnéd a babát. Mérges, kiborult, csalódott, hát hogy a fenébe ne lenne az? De a gyereke vagy. Ha amúgy rendben van a családi háttered, nem gondolom reálisnak, hogy emiatt teljesen elforduljanak tőled.

2020. máj. 18. 15:26
 24/35 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem szép, hogy veled marad, amíg helyre nem jössz, és támogat lelkileg. Nem értem, mi lenne ebben a színjáték. Ketten felelnek ezért a helyzetért, miért lenne jobb, ha magára hagyná? Ennyit egy barát is megtesz a bajban.
2020. máj. 19. 08:38
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
#24 ez csak azért problémás, mert így a Kérdezô sosem fog helyrejönni. A fizikai része hamar gyógyul, de a lelki részét évekig lehet húzni. Hiszen addig mellette van a pasi, amíg helyre nem jön. Nagyon vacak ez a helyzet, igazából nincs jó megoldás. A jó megoldásról már lecsúsztak (rendbe tenni a kapcsolatot és utána védekezés mellett szeretkezni), most a rossz megoldások közül kell kiválasztani egyet.
2020. máj. 19. 09:59
 26/35 anonim ***** válasza:
Mit döntöttetek azota kérdező?
2020. máj. 27. 06:08
 27/35 A kérdező kommentje:

Én sok hezitálás után úgy döntöttem, hogy vállalom,képes vagyok lemondani miatta bizonyos dolgokról és felnevelem. A szüleim viszont ezt annyira ellenezték,mondván,hogy ezzel nem ronthatom el az életem, hogy olyan módszerekhez folyamodtak ,ami miatt mára mégis kénytelen vagyok elvetetni...

De ez semmiképp nem az én saját döntésem.

2020. máj. 27. 14:34
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom kérdező.. Soha, egy nőt sem szabadna abortuszra kényszeríteni, gusztustalan...

Biztos nincs mód rá, hogy megtarthasd? Csak nem tartanak pisztolyt a fejedhez..

2020. máj. 27. 14:36
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztóan sajnálom. És anyaként nem értem, hogy tehet valaki ilyet a gyerekével, mint amit most veled tesznek :o
2020. máj. 27. 14:51
 30/35 A kérdező kommentje:
Ha pisztolyt nem is,de elég durva dolgokhoz folyamodnának, sajnos nem maradt más lehetőségem...
2020. máj. 27. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!