Azèrt még próbáld meg egy èrzékenyebb teszttel (Facelle példàul). Nekem ugyan màr a nem vàrt előtt is mutatta az x-epil a babát, de sokaknak csak nem vàrt után mutatta ki (itt legalábbis ezt olvasom).
2020. máj. 17. 19:29
2/13 anonim válasza:
Csatlakozom az előző kommenthez. Próbálj ki érzékenyebb tesztet. Nekem az xepil később mutatta ki. A predictor már a késés napján erős két csíkot mutatott.
2020. máj. 17. 20:11
3/13 A kérdező kommentje:
Esetleg gondoltam még késői ovulációra is. Csináltam teszteket, de elszúrtam, és véletlen nem egyforma érzékenységűeket vettem, így nem volt egy se pozitív, a legközelebb hozzá 04.02.-04.03-án volt, de azt is negatívnak mondanám.
2020. máj. 17. 20:38
4/13 A kérdező kommentje:
Ja és érdekesség: mindig vannak pms tüneteim, de ebben a hónapban nem voltak. Se hasszúrkálás, se görcs se semmi. A legfeltűnőbb - amit a párom is szóvá tett - hogy nem voltak érzékenyek a melleim, pedig mielőtt megjön egy hétig mindig hisztizek miatta :D
2020. máj. 17. 20:40
5/13 anonim válasza:
az is lehet, hogy csak anovulációs hónapod van, évente 1-2 belefér, teljesen természetes, aggodalomra semmi ok. De persze a "rosszul" teszteltél, az is lehet, hogy csak később volt ovud, mint gondoltad, és akkor a mensinek is később kell megjönnie. De akár baba is lehet. Szurkolok!
2020. máj. 18. 12:49
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Fogalmam sincs, sose figyeltem ezelőtt ovulációt meg ilyeneket. Viszont ez a csúszás aggaszt
2020. máj. 18. 15:11
7/13 anonim válasza:
Kérdező teszteltél azóta? Esetleg megbetegedtél már?
2020. máj. 19. 07:32
8/13 A kérdező kommentje:
Mensi sehol, tegnap teszteltem a másik x-epillel (1 napos késésnél) negatívat. Holnap próbálkozok egy érzékenyebbel. Kezdek aggódni, hogy nincs-e valami bajom, ciszta vagy daganat :(
Bár kicsit furcsa nekem, hogy ez az első nem védekezős hónap és nem jön meg...gyógyszert már augusztus óta nem szedek.
2020. máj. 19. 08:52
9/13 A kérdező kommentje:
Ma délutáni vizeletből x-epil 2 nap késésnél negatív. Holnap reggel predicor jön.
Két dologra gondolok. Az első, amit orvos mondott: mivel rendszertelen a mensim, ezért lehetett későn az ovum, ezért negatív a teszt.
A másik, hogy nem okés valami velem :( nagyon félek :( legyen pozitív vagy jöjjön meg, de ez így nem túl jó :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!