Nemvárt napján negatív 10es teszt, már esélytelen?
Figyelt kérdés
2019. szept. 12. 04:55
1/8 anonim válasza:
Nem esélytelen, nekem bármilyen tesztet is csináltam, csak 4-5 nap után mutatott pozitívat. Azok is elkepesztő halványak voltak.
De nyilván készülj az ellenkezőjére is.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!
Fel vagyok készülve a negatív tesztre,mert lassan fél éve csak azt látok.
2019. szept. 12. 05:55
3/8 anonim válasza:
Azért az nagyon ritka hogy menstruáció után jóval később mutassa ki a teszt.Nekem már előtte 4 nappal mutatta.Amugy fél év semmi,nekünk 2 év alatt jott össze.
21hkm.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor még várok,tegnap mindjárt megjön érzésem.volt,ma semmi a mellfájdalmon kívül.
Köszönöm
2019. szept. 12. 07:45
5/8 anonim válasza:
Egyáltalan nem nagyon ritka, hogy később mutassa ki és h.lyeség 4 nappal előtte tesztelésre biztatni. Jó nagy pofára esés lehet belőle! Nekem 11 nap késésnél lett pozitív.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
Még reménykedem :)
2019. szept. 12. 10:20
7/8 anonim válasza:
Nekem majd’ 2 hét menzeszkimaradás után mutatott halvány pozit a teszt... (ezért is szoktam itt “kiborulni” a “nemvárt” előtt egy héttel tesztelőkön - nyilván az ovuláció/fogamzás/beágyazódás idejétől függ). Szal no para, ebből még bármi lehet.
8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött. Köszönöm a válaszokat!
2019. szept. 14. 06:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!