Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik mensi előtt mindig...

Akik mensi előtt mindig barnaztak, amikor teherbeestek akkor sem volt másképp?

Figyelt kérdés
Minden hónapba 2-3 nappal előtt e már barnazok. Ma kellett volna megjonnie se barnazas se menstruacio. Volt valakinek hasonlóképpen? Köszi a válaszokat
2020. máj. 17. 12:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Én mondjuk nem 2-3 nappal előtte, hanem csak 1 nappal előtte barnáztam, de amikor terhes lettem, minden elmaradt. Már akkor jött elő a barnázás, amikor már orvos is megállapította a terhességet, hormonális gond volt, kaptam rá gyógyszert és megszűnt ez a fajta vérzés.

Illetve nekem mindig menzesz előtt 1-másfél héttel fájtak a melleim, erre utóbb figyeltem fel, hogy elmaradt és már akkor fájtak, de sokkal intenzívebben, amikor már meg kellett volna jönnie.

Várj még 2-3 napot, mert késni is késhet éppen és ha akkor sincs semmi jele a vérzésednek, akkor tesztelj.

2020. máj. 17. 12:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ :)
2020. máj. 17. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is csak előtte nap barnáztam nagyon gyengén viszont elég erős görcsökkel. 12 napja lett pozitív a tesztem, egyik sem jelentkezett akkor, és szerencsére eddig sem 😊 ( lekopogtam 😅)
2020. máj. 17. 14:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok :)) Volt meg valami Tuneteted amiből egyből gondoltad hogy baba lehet a dologba ?
2020. máj. 17. 14:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Igazából csak abból gondoltam, hogy nem úgy fájt mint mielőtt megjön, hanem inkább mint ovulációkor. Mellette pedig baromi fáradt voltam, ami még mindig tart 😄
2020. máj. 17. 14:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Pont ez volt furi! Nem volt barnázás! Szorítok!
2020. máj. 17. 16:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is napokig mensi előtt már barnázni szoktam, elkeztdtem progi krémet használni, amikor egyből teherbe is estem, de a 6. héten elkezdődött. Akkor kaptam progi gyógyszert is, amitől másnapra el is múlt szerencsére és azóta is rendben vagyok :)

10 hkm

2020. máj. 17. 17:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem volt barnázás, de én peteérès utántól Utrogestant használtam. Most 24 hetes vagyok.
2020. máj. 17. 18:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Várok meg pár napot aztán ha addig sincs semmi akkor csinálok egy tesztet hátha.. :)
2020. máj. 17. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!