Akik mensi előtt mindig barnaztak, amikor teherbeestek akkor sem volt másképp?

Én mondjuk nem 2-3 nappal előtte, hanem csak 1 nappal előtte barnáztam, de amikor terhes lettem, minden elmaradt. Már akkor jött elő a barnázás, amikor már orvos is megállapította a terhességet, hormonális gond volt, kaptam rá gyógyszert és megszűnt ez a fajta vérzés.
Illetve nekem mindig menzesz előtt 1-másfél héttel fájtak a melleim, erre utóbb figyeltem fel, hogy elmaradt és már akkor fájtak, de sokkal intenzívebben, amikor már meg kellett volna jönnie.
Várj még 2-3 napot, mert késni is késhet éppen és ha akkor sincs semmi jele a vérzésednek, akkor tesztelj.

Én is napokig mensi előtt már barnázni szoktam, elkeztdtem progi krémet használni, amikor egyből teherbe is estem, de a 6. héten elkezdődött. Akkor kaptam progi gyógyszert is, amitől másnapra el is múlt szerencsére és azóta is rendben vagyok :)
10 hkm

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!