Negatív teszt, kimaradó vérzés. Mi lehet?
Ciklusaim hossza 29 nap szokott lenni. Márciusban volt egy spontán vetélésem 7 hetesen, utána rendesen megjött a menzeszem. Az igazat megvallva próbálkoztunk ebben a ciklusban, de nem görcsösen. Sosem volt baj a ciklusommal. A vetélést üres petezsák okozta, utána is voltam UH-n, nem volt gond.
Jelenleg 2 napja késik, ma elvégzett tesztem negatív. Nincs menzesz előtti tünetem, sem barnázásom mint máskor.
Lehetséges egy későbbi fogantatás, amitől még nem elegendő a hcg? Vagy csak sima hormonzavar? Nem vagyok stresszes, nem hiszem hogy lelki eredetű lenne a kimaradás.
Mit javasoltok? Járt még így valaki?

Orvoshoz akkor kell menni, ha a következő mensi se jön meg és a teszt is negatív.
A késésnek ezer oka lehet...nekem most fél év alatt kétszer kimaradt az ovu, lh tesztelek ebből biztosra tudom. Elsőnél 8 napot késett most 10-et. Nem kell orvoshoz szaladni pláne mostani helyzetben. Doki is kéri várd meg a kövit. Évente egyszer normális, ha elmarad.
De még simán lehet, hogy pozi tesztelsz egy két nap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!