Jó lehet a teszt?
Úgy döntöttünk, jöhet a baba. Most hétfő vagy kedd kellene megjöjjön (peteérést 2 hete ekkor éreztem). Ma reggel (kedd) meg is csináltam egy tesztet. Úgy látom, hogy halvány pozitív! De kb 2 éve csücsül a fiókban. Igaz 2020.07 a szavatosság rajta. De amikor csináltam, az ellenőrző csík eleinte egy nagy paca volt, majd szépen csík(ok)ká alakult.
Emellett rendes mensi tüneteim vannak. Nagyon sokat olvastam róla most, tudom, hasonlíthatnak, akár ugyan az is lehet.
Ugyan úgy kijött pár pattanás, mellfeszülés megvan. Azt, hogy kevésbé vagyok ingerlékeny, nem tudom be sehova, mert lehet csak a tudat miatt. Viszont! Rendes mensi görcsök 2 napja kezdődtek, előtte szúrt a méhem. Máskor ilyen nem volt, hanem egy héttel előtte már volt gyenge mensi görcs. Most viszont néha úgy görcsöl, hogy azt hiszem, most jön meg.
A legszembetűnőbb viszont, hogy máskor akár 3 nappal mensi előtt már maszatol, van egy kicsi barnázás. Csak az utóbbi egy-másfél évben van így. Lehet, pont most állt vissza a "rendes" állásba és nincs?
Ezek alapján jó lehet a teszt?
A teszt:
Ha ma nem jön meg, holnap veszek tesztet, csinálok mégegyet

Köszönöm!
Beszerzek egy ilyen tesztet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!