Volt már valakinek ilyen a teszt?
Tudom, hogy ez negatív, de meglepett, hogy ilyen kis pötty van rajta. Ez a legelején kijött és élőben ugyanolyan rózsaszín, mint a kontroll csík. Elázhatott, vagy miért van ez rajta?
A menstruációmnak nem tudom mikor kellene jönnie, legkésőbb péntek, ahhoz viszont tudom, hogy eleve korai a teszt.
Láttátok már ilyet? Rossz a kép, elég gyenge a telefonom kamerája :/
Na jó, most megnéztem így megnyitva és még rosszabb :'D
A kis pötty tényleg rendesen látható szabad szemmel és tényleg rózsaszín.

Az a pötty semmit nem jelent. A teszteken mindig látni valamit, pont ott benyomódott a teszt, hibás teszt, picit több vizeletet szívott, vagy épp kevesebbet. Egy pötty....
A telefonod kamerája meg nagyon is szuper, mert a kezeden a bőr felülete szuperül visszajön. Max nem tudod használni, mert véletlen sem a teszt van fókuszban, hanem a kezed :D A telefonoddal semmi baj, manapság már a legócskább telefonnak is meglehetősen jó a képe.

Köszönöm szépen! Igazából én is így gondolom, hogy semmit nem jelent, de azért bennem van az, hogy mi van ha mégis, vagy hogy ha esetleg eláztattam, akkor legközelebb még jobban figyeljek rá...
A kamera meg szerintem tényleg nem jó, nagyon régi és kicsit karcos is ott, de lehet igazad van és csak béna vagyok, nem igazán szoktam használni ilyen közeli képekhez :D

Hihi :D
Na akkor drukkolok, hogy végül baba legyen majd :D Amúgy igazából, ha terhes valaki akkor elázva is egyértelű pozit tesztel az illető :D Nem várt előtt viszont mindig furák és gyanúsak tudnak lenni a tesztek. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!