Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló terhesség?

Fogamzásgátló terhesség?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Múltheten Hétfőn kellett volna kezdenem a tabi ujabb Szedeset de kimaradt 2 nap, a hétfő es a kedd,szerdan bevettem a keddit es a szerdait, szombaton volt együttlétem. Lehetek terhes? Elvileg aznap nem volt még pete érésem

2020. máj. 11. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Elolvastad a betegtájékoztatót? Duplán (kimaradt adagot) soha nem veszünk be..

Nem valószínű,hogy terhes maradsz.

2020. máj. 11. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
Felesleges volt 2 szemet utólag beszedni...simán indíthattad volna aznaptól a ciklusodat. Én is 1-2 alkalommal csináltam, hogy variáltam, hogy melyik nap kezdem, pl ha nyaralni mentünk és akkor jött volna meg akkor egy héttel később kezdtem el szedni és így tolódott...nem lettem terhes.
2020. máj. 12. 07:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kettes gondolom nem olvastad el a betegtájékoztatóban hogy kell csinálni... Ha növeled a tabletta mentes időszakot az csökkenti a hatékonyságot ha változtatni akarsz a mensiden akkor inkább hagyd ki vagy csökkentsd azt az időszakot amikor tabletta mentes heted van de sose növeld

Ez egy fogamzásgátló beteg tájékoztatójából van: (én 2 félét szedtem azokban is ugyan ezt irták)

Ha a tablettákat az utasítások szerint szedi, akkor menstruációja azokon a napokon fog kezdődni, amelyeken a placebo tablettákat szedi be. Ha ezt a napot meg akarja változtatni, csökkentse azoknak a napoknak a számát, amelyeken placebo tablettákat szed (de ezt soha ne növelje meg - 7 a maximum!).

Kedves kérdező, ha régóta szeded nem lesz probléma a gyógyszer ugyanis nem képes ennyi idő alatt rendesen kiürülni de legközelebb próbáld meg azért rendesen szedni és ha ilyen van akkor a biztonság kedvéért 1 hét kiegészítőt alkalmazni

2020. máj. 12. 09:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell egyből leoltani a kérdezőt...amit én szedek annak is az van a betegtájékoztatójában, hogy az elfelejtett szemet be kell szedni, még akkor is ha az dupla adagot jelent.
2020. máj. 12. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!