Miért nem esek teherbe?
Valószínűleg az írásodra gondolt az előző.
Mondjuk szerintem is jobb lenne, ha legalább az általános iskolát elvégeznéd egy négyes eredménnyel, mielőtt gyereked lesz.
Kedves kérdező!
Nagyon sok oka lehet annak, hogy nem sikerült még teherbe esned. Fogamzásgátló szedése után akár fél év is lehet, mire minden helyreáll a hormonok terén. Türelem.
Most pedig az előttem szólók miatt írom amit írok. Sajnos tényleg borzalmasan tanulatlannak tűnik a kiírásod.
Fogalmazni egyáltalán nem tudsz, mondatot tagolni sem (ez még a neten olykor el is nézhető), de még a saját gondolataidnak is csak a felét írod le. Helyesírásod is borzalom. Ilyen kiírás mellett nehéz megállni, hogy ne írjuk le, hogy tessék elmenni tanulni! Olvassál könyveket. Egy édesanyának több dolga is van, mint gyereket szülni. Nevelni, tanítani is kell.
Biztos vagyok benne, hogy megbántunk ezzel a kritizálással, de csak olvasd végig amit írtál. Sok 3-4 évesnek is szebb a megfogalmazása, ha elmesél valamit, vagy feltesz egy kérdést :)
Az is probléma, hogy eredetileg az egyéb kérdésekbe tetted a kérdést.
Ott eleve nincs sok szakember - de még nagyobb gond, hogy látni belőle, hogy gondatlan, nemtörődöm természeted van, ami egy anyának nagyon nem jó!
Mi itt azt látjuk, hogy hibát hibára halmozol.
Ezek után még neked áll feljebb?
Na, így aztán nem is fognak majd idejönni azok, akik a normális válaszokat írják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!