Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátnőm 14éves és lehet...

A barátnőm 14éves és lehet hogy terhes! Olyan 15% Ilyenkor mit tegyen?

Figyelt kérdés
Elégé fúra a barátnőm meg minden és hát lehet hogy terhes de még nem biztos.....
2008. nov. 23. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Honnan veszed hogy terhes? Milyen jelek utalnak rá? Menstruál már?
2008. nov. 23. 16:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy terhes? Amúgy terhességi teszt és orvos.
2008. nov. 23. 16:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Ha vannak jelei amiből sejted akkor kérdezz rá nyugodtan. Ha pedig beigazolódik a terhesség, akkor az ő döntése kell hogy legyen hogy mit akar. Én abortusz ellenes vagyok, de ilyen fiatalon szülni meggondolatlanság lenne. Vagy el kell vetetnie vagy megszüli és megtartja (erre is volt már példa), vagy megszüli és örökbe adja.
2008. nov. 23. 17:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves 3.!

Élből nem az ő döntése, hogy mi lesz, mert pl abortuszt csak szülő, gyám beleegyezésével végeznek, ráadásul kell menni a családsegítőbe is.

A kérdezőnek mondanám, hogy ne így kérdezzen, hogy a barátnője mit tegyen, hanem , hogy mit tegyetek együtt, mert végülis ketten voltatok ott.

Ha nam jön meg, akkor teszteljen, ha pozitív, akkor az egyik szülővel irány a doki, mert hosszas lesz a procedúra, ha esetleg nemszeretnéTEK megtartani.

Reméljük nem terhes, de következőre jobban kénevigyázni, illetve, még egy jo ideig pihentetni kéne az egész szex dolgot!

Szóval nekem te is elég fura vagy, de a barátnődnek együtt kell működnie, mert ha terhes , az nem múlik el magától.

2008. nov. 23. 18:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát félre érteted mert nem járunk....mert én lány vagyok és lehet rosszul tettem fel a kérdést szerintem......de köszi a többi jó ötlett.....DE szerencsére nem terhes de másnak még segítségére lehetnek ezek a válaszok..:D
2008. dec. 4. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!