Pozitív teszt, de minimális barnázás. Vetélés lesz?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tegnap este egy kis barna folt volt a fehérneműmön. Ma reggel első vizeletből egy szép erős pozitív teszt lett(predictor). Még reggel egy minimális barnázás volt, azóta lekopogom semmi. Magnéziumot, rutascorbint, vitamint szedek. Ma vagy hétvégén kellene megjönnie amúgy. 29-31 napos ciklus, csak a tünetek miatt teszteltem(ma vagyok a 29.napon). Pihenek.
Szerintetek? Ha roszabbodik, azonnal orvoshoz megyek. Még valószínűleg korai, csak vérből látszódna.
Köszönöm a segítséget :)
29/N
2020. máj. 8. 12:15
1/4 anonim válasza:
Én 5 napig barnáztam, mikor meg kellett volna jönnie. Aztán elmúlt. Dokinál csak 6+4 hetesen voltam. Visszavettem az edzésből, vigyáztam magamra, nem volt gond. De minden eset különböző... sógornőmnek nem múlt el és elvetélt. Jól látod, ha rosszabbodik, orvos, egyébként nem kell menni. 19hkm
2/4 anonim válasza:
Ezt sajnos senki nem tudja megmondani. Lehet, hogy semmi gond nem lesz, lehet elmegy. Mondjuk progeszteron pótlàst mindenképpen kérnék a helyedben, lehet csak ennyi a gond.
3/4 anonim válasza:
Felhívnám a dokit, mit tanácsol. Lehet csak progi pótlásra lenne szükség.
4/4 anonim válasza:
Nekem így, korai tehességből, pici barnázásból 1. baba elment, mire beértünk ügyeletre. 2. baba megmaradt, azonnal kaptam progeszteront a kórházban. Pihenj sokat, ha visszatér a vérzés én megnézetném a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!