Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív teszt, de minimális...

Pozitív teszt, de minimális barnázás. Vetélés lesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap este egy kis barna folt volt a fehérneműmön. Ma reggel első vizeletből egy szép erős pozitív teszt lett(predictor). Még reggel egy minimális barnázás volt, azóta lekopogom semmi. Magnéziumot, rutascorbint, vitamint szedek. Ma vagy hétvégén kellene megjönnie amúgy. 29-31 napos ciklus, csak a tünetek miatt teszteltem(ma vagyok a 29.napon). Pihenek.

Szerintetek? Ha roszabbodik, azonnal orvoshoz megyek. Még valószínűleg korai, csak vérből látszódna.

Köszönöm a segítséget :)

29/N

2020. máj. 8. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 napig barnáztam, mikor meg kellett volna jönnie. Aztán elmúlt. Dokinál csak 6+4 hetesen voltam. Visszavettem az edzésből, vigyáztam magamra, nem volt gond. De minden eset különböző... sógornőmnek nem múlt el és elvetélt. Jól látod, ha rosszabbodik, orvos, egyébként nem kell menni. 19hkm
2020. máj. 8. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt sajnos senki nem tudja megmondani. Lehet, hogy semmi gond nem lesz, lehet elmegy. Mondjuk progeszteron pótlàst mindenképpen kérnék a helyedben, lehet csak ennyi a gond.
2020. máj. 8. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Felhívnám a dokit, mit tanácsol. Lehet csak progi pótlásra lenne szükség.
2020. máj. 8. 13:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem így, korai tehességből, pici barnázásból 1. baba elment, mire beértünk ügyeletre. 2. baba megmaradt, azonnal kaptam progeszteront a kórházban. Pihenj sokat, ha visszatér a vérzés én megnézetném a helyedben.
2020. máj. 8. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!