Együtt voltunk a párommal a minap és addig fajultak a dolgok, hogy gumi nélkül egy picit (makkig) betettem neki (annyi eszem volt, hogy nem teljesen), de élvezés nem volt. Van rá esély, hogy terhes lehet? A héten fog megjönni neki ha minden igaz.
Figyelt kérdés
2020. máj. 6. 10:52
1/11 anonim 

válasza:

Mivel a makkból jön a sperma es nem a tövéből így nem értem mire fel írod, hogy volt annyi eszed.
Nem volt eszetek ha védekeztetek....
Esély van, de minimális.
2/11 anonim 

válasza:

Ha nem élveztél el nem nagyon lehet terhes. Attól mert beteszed neki gumi nélkül nem lesz terhes. Persze nem árt vigyázni,főleg ha fiatalok vagytok. A betegségek miatt egyébként is. Használjátok óvszert!
4/11 anonim 

válasza:

Betetted. Lehet terhes. Az előváladék is tartalmaz spermát. Volt annyi eszed? Nem, nem volt! Ennyi idő alatt nem fog kiderülni a terhesség, tehát megjöhet a menzesze, maradhat attól még terhes. Imádkozzatok.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem élveztem és előváladék sem volt.
2020. máj. 6. 10:59
6/11 anonim 

válasza:

Az előváladékot nem érzed szóval nem tudhatod,hogy volt-e. Mivel a héten fog megjönni neki ezért jó eséllyel már volt peteérése és kevés az esélye a teherbeesésnek,de nem 0%,van aki ilyenkor esik teherbe.
7/11 anonim 

válasza:

Amúgy ne haragudjatok meg, de ezt az előváladékban is sperma lehet dolog... Szóval azért nem olyan könnyű teherbe esni! Azért kell elegendő mennyiségű/minőségű spermium,a lánynak valóban peteérése kell, hogy legyen. Sok mindennek kell stimmelnie, hogy valaki teherbe essen. Házas vagyok már, megszakításos módszerrel szeretkezünk. Nem estem teherbe...és azért ez nagyon sok mindenkinél így van. KB. arról amiről beszélsz 0.1% az esély, ami elég csekély. Ettől függetlenül továbbra is azt mondom, hogy óvszerrel szeretkezzetek,fiatalon a megszakításos módszer nem játszik. Főleg, ha nem tudod időben kihúzni, emiatt megbízhatatlan!
8/11 anonim 

válasza:

"Nem élveztem és előváladék sem volt." Világos. Utolag leellenörizted és minden csont száraz volt!
9/11 anonim 

válasza:

Az előváladék sokszor nem is látszik. De miért szexeltek ha ilyen fogalmatlanok vagytok még? Miért nem védekeztek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!