Pozitív teszt ellenére néha görcsölgetek és mindjárt meg jön érzésem van, ez bajt jelenthet?
Van, aki ezt éli át a legelején. Bár nem túl kellemes... Én is így voltam vele. Eleve csak 5 nap késésnél lett gyanús, hogy terhes lehetek, mert pont olyan görcseim voltak, mintha meg akarna jönni. Annyira, hogy még a pozitív teszt után egy héttel is egészségügyi betéttel a bugyimban mászkáltam. A nőgyógyász nekem azt mondta, emlékszik a szervezet a ciklusra, ez az oka. Aztán szerencsére elmúlt.
Amíg nincsenek nagyon durva görcseid, és nem vérzel, addig nincs baj szerintem.
Sajnos volt már egy vetélésem, ott is megjön érzésem volt, annyi különbséggel, hogy akkor sokszor szúró fájdalmat éreztem pár másodpercig. Kellemetlen volt és fájdalmas... Nem ijesztgetésként!
A mostani terhességemnél szintén volt megjön érzésem, de most nem éreztem azt a szúrő fájdalmat, amit akkor. Így ha csak egy szimpla megjön érzés, nincs barnázás, nincs vérzés, akkor előfordul terhesség elején. :)
4-es
Te vagy az Ramóna?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!