Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még esély a babára?...

Van még esély a babára? Lombikos visszaültetésem volt, már a következő naptól fájdogál a hasam, görcsölgetek, mint amikor megjön, barnázom vér nélkül. Ennek holnap lesz 2 hete. Holnap teszt.

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 11:58
 1/7 anonim ***** válasza:
A barnázás az vérzés sajnos :-( a többi jel még jó is lehet/ne. Keresd fel az orvost mert ha babás lennél mégis, ír fel gyógyszert hogy megszűnjön a barnázásod.
2010. máj. 12. 12:09
 2/7 anonim ***** válasza:
én is barnáztam a terhességem elején.most 5 és fél hónapos a kisfiam.menj orvoshoz
2010. máj. 12. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia

Reggel tesztelj és utána irány a doki. Én is lombikos vagyok és én a 5-6. hétnél véreztem nagyon enyhén és egy hét pihenés volt kórházban meg utrogestan golyó. Most 5 éves. Nagyon drukkolok. vigyázz magadra.

2010. máj. 12. 16:23
 4/7 anonim ***** válasza:

szia

el mondanád nekem hogy hányadik a lombik be ültetésed mert én is izgulok nagyon mert mi is megyünk és és szeretném egy kicsit pozitívan látni a dolgokat mert sajnos sok negativat olvastam a netten amúgy szurkolok nagyon remélem össze jön ird meg ha össze jött .

2010. máj. 12. 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia

Mi történt veled mi lett? Írj mert nagyon drukkolok.

20:35öske én a 16:23-as vagyok nekem elsőre sikerült a lombik a 3. kislányom is lombik de ő a 2. próbálkozásra sikerült fagyasztott embrióból. Most 11 hós.

2010. máj. 13. 11:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Reggel teszteltem, sajnos negatív. Felhívtam az orvost, aki azt mondta, hogy minden gyógyszert hagyjak abba, mivel eléggé barnázom is.Majd a jövő hónapban menjek félidős vizsgálatra, a következő lombik előtt.Annak ellenére, hogy ez a második sikertelen kísérlet, nekem nincsenek rossz tapasztalataim.Figyelnek rám, bármit kérdezhetek.Sajnos nekem csak egy petesejtem termékenyült meg, ez kevés is, és kicsi is volt, tehát már kisebb eséllyel indultam.Bízom a következőben.
2010. máj. 13. 13:07
 7/7 anonim ***** válasza:
szia én 16,23 nak írnám nekem sajna volt 2 méhen kívüli terhességem és el távolították mind 2 petevezetékem de nagyon szeretnék egy kis tesót mert van egy 9 éves kislányunk az természetes úton született de így hogy van egy gyerekünk azt gondolom hogy minden rendbe van velünk így Június közepére kaptunk időpontot Szegedre de nagyon félek hogy nem fog sikerülni .
2010. máj. 13. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!