Babatervezés koronavírus idején?
Kedves 22-es!
A kérdező még csak most szeretne próbálkozni a babával, illetve a válaszadók közt is van, aki próbálkozik már hónapok óta. Sajnos nincs rá garancia, hogy a baba első hónapban meg fog foganni. Ha pedig csak hónapok, évek múlva jönne a baba, az rengeteg idő egy olyan nőnek, aki gyermeket szeretne!
Persze, kicsit felborult itt a helyzet az egészségügyet illetően, de mindenre van megoldás ha az ember megoldást akar.
30 hetes vagyok lassan, igen, rég itthon vagyok a "négy fal közt bezárva", mert csak az utóbbi időben mertem kimozdulni pl. boltba az orvoson kívül. És úgy gondolom minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy ne kapjuk el. Senki nem garantálja, hogy mire én szülni megyek, nem lesz már itt a vírus! Ha előre látom ezt a helyzetet, akkor sem vártam volna a babatervezéssel. Ő lesz a legnagyobb boldogságunk, akármilyen helyzet is van!
Szia kulfoldon elek, a magandokim es ugy egeszeben a kismamak ellatasa gordulekenyen megy (ovintezkedesek mellett persze), az ugyelet a helyi szuleszeten szinten.
Sajnalom h nem segithettem:/
12 vagyok. Nem kell rávenni a férfit, de nekik is ugyan úgy készen kell állni egy baba érkezéséhez, mint egy nőnek. Az egy dolog, hogy kettőnk közül én éreztem előbb azt, hogy jöhet a baba. 3 éve pedzegeti, de lelkileg most jutott el oda, hogy felkészült. Meg nem mellesleg ő anyagilag is fel akart erre készülni, értve itt a munkahelyváltást, ahol jobban keres és nem olyan stresszes. Most új autót néz. Nem hiszem, hogy ez bármennyire is gáz lenne, egyszerűen csak nem onnan kell mindenképp kiindulni, hogy egy gyerekes kis pöcs, aki nem akar családot, de a nője miatt megteszi :)
Igenis felelősségteljes apa lesz belőle, aki azért adta be a derekát idén, mert most érzi azt, hogy igenis felkészült.
Nem ítélkezni kell, hanem a dolgok mögé nézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!