Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik erre a hónapra nem...

Akik erre a hónapra nem várjátok, nem féltek hogy mi lesz a jövőben?

Figyelt kérdés

Mi a vírus ellenére nem hagyjuk abba a próbálkozást, mivel 34 éves vagyok és nem várhatunk tovább.

Már 10 hónapja próbálkozunk.

Ettől függetlenül félek ettől az egésztől ami most a világban van.

Ki hogy gondolkozik?

2020. márc. 19. 14:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
6 hónapja próbálkozunk,mi se állunk le. Nem félek,nem aggódok,mert az árt az egészségemnek. Bizakodok hogy minden rendben lesz!
2020. márc. 19. 14:42
 2/13 A kérdező kommentje:

jó olvasni, hogy valaki ilyen pozitív.

jó lenne egy kis csoport, hogy bíztassuk most egymást..

gondolom sokan vagyunk, akik azért félnek, hogy milyen világba születik a gyermek,de ki tudja...még az is lehet , hogy jobb világ lesz..

2020. márc. 19. 14:46
 3/13 anonim ***** válasza:
86%

Mi is próbálkozunk tovább. Már több mint egy éve :(

Én nem aggódom ez miatt, már nagyon boldogok lennénk ha össze jönne.

2020. márc. 19. 14:46
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Kistesót szeretnénk, nem aggódom. Ha megfogant már mindegy. Ha nem, akkor meg ki tudja mikor fog, felesleges ezen aggódni
2020. márc. 19. 15:38
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Mi sem hagytuk abba emiatt, 9 hónapja várunk az első babára. Egy kissé engem is aggaszt a dolog, de igyekszem én is pozitív maradni, sokat vagyok a kertünkben, pihenek végre, jut idő magamra és egymásra. Lehet, hogy pont ez hozza meg a sikert végre. 😊
2020. márc. 19. 15:41
 6/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nekünk nincs kertünk , pedig most nagyon jól jönne.
2020. márc. 19. 16:05
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Mi sem állunk le,szeptember óta próbálkozunk..
2020. márc. 19. 16:10
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

8 hónapja várunk rá mi is. Most 4 napja késik vagy már öt, nem is tudom. De negatívak a tesztek.

Én a baba miatt nem aggódok. Az egészségügyi ellátás - főleg a szülés miatt igen, de csak emiatt nem mondunk le a próbálkozásokról. Ettől függetlenül leállunk, mert 3 hónap múlva valószínű ki fognak rúgni (vírus miatti leépítés - rendezvény szféra.....) és terhesen nem tudok más munkát keresni, főleg hogy valószínű nagyon nem is lesz toborzás idén a gazdasági zuhanás miatt... Szóval patthelyzet. Nekünk.

2020. márc. 19. 16:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 5+6 hetes vagyok most. Egyenlőre a nőgyógyászhoz sem tudtam eljutni, mert csak a sürgős eseteket látják el. Inkább azokért aggódom akik nemsokára szülnek vagy nem tudnak a genetikai vizsgálatokra elmenni. De a vírus miatt ne add fel. Jönni fog ha jönni akar. Vírus ide vagy oda! Addigra talán helyre áll a világ!
2020. márc. 19. 16:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Mire szültök, valószínűleg lecseng a vírus.

29 hkm.

2020. márc. 19. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!