Akik erre a hónapra nem várjátok, nem féltek hogy mi lesz a jövőben?
Figyelt kérdés
Mi a vírus ellenére nem hagyjuk abba a próbálkozást, mivel 34 éves vagyok és nem várhatunk tovább.
Már 10 hónapja próbálkozunk.
Ettől függetlenül félek ettől az egésztől ami most a világban van.
Ki hogy gondolkozik?
2020. márc. 19. 14:37
11/13 anonim válasza:
Én 2 napja teszteltem pozit. Első próbálkozás... Hát nagyon lesokkolódtam,nem gondoltam volna, hogy összejön. Nászútról jööttünk haza, mikor még indtunk nálunk nem volt fertőzött, sem ahol voltunk. Most 2 hétig házi karanténban vagyunk. Próbálok pozitív maradni, imádkozom, hogy rendben legyünk.
12/13 anonim válasza:
Bocsánat, hogy ezt mondom, de valószínű jobb, hogy most kaptátok el ha egyáltalán elkaptátok, mint mikor már újszülött.. Most még talán az immunrendszered is rendben dolgozik. Később már azért gyengül.
Bár azt mondják, a kismamák sem annyira veszélyeztetettek. Ki tudja. Biztos jól lesztek ti!
13/13 anonim válasza:
Sok a kérdőjel, de bízom magunkban. Kutya bajom sincs az éhségen és szédülésen kívül. Ezerrel erősítem az immunrendszerem, s várunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!