Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A naptármódszer megszakításos...

A naptármódszer megszakításos módszerrel kombinálva biztonságos lehet?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy ha a "nem termékeny" időszakban megszakítással védekezünk (mindenre odafigyelve), a termékenyben pedig nem vagyunk együtt, akkor az jó lehet? Peteérés előtt hány nap az, ami termékenynek számít? Az az időszak, amíg életképes a spermium, úgy számolják?
2010. júl. 28. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát kb. 35 %-ra csökken így az esély, hogy 1 év alatt a két módszer egyidejű alkalmazásával terhes maradsz. Szóval nem biztonságos.
2010. júl. 28. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem sem az, mert egyrészt a peteérés is "csúszkálhat", másrészt spontán peteérésed is lehet, bármikor....

De a ciklus.hu-ra ha regisztrálsz, kiszámolja neked mikor vagy termékeny, mikor vagy kevésbé az, és mikor nem.

2010. júl. 28. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
én inkább azt mondanám, hogy hőmérőzés + megszakítás, de úgy, hogy csak a ciklus 2. felében vagytok együtt, amikor már egyértelműen felment a hő. első felében pedig "egyéb" módon oldjátok meg. ezt el tudom, képzelni, hogy biztonságos. viszont túl mecerás, akkor már inkább maradunk az óvszernél
2010. júl. 29. 09:36
 4/4 anonim ***** válasza:

NEM..én nem próbálkoznék ilyennel..hiszen van akinek évekig nem sikerül teherbe esnie és van akinek elsőre..és sosem tudhatod..úgyhogy szerintem nem biztonságos..

17/L

2010. júl. 29. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!