Mitől puffadok, lehetséges, hogy terhes vagyok?
Mit kellene érvelni? MENSZRUÁLSZ. Meg a teszted is NEGATÍV.
Tessék, bazze, válasz. Ettől puffadsz, kis csitri: [link]
Ne kefélj, ha hülye vagy.
11. Eddig ez volt a legnagyobb hasznomra, köszönöm.
12. Te meg válogasd meg a szavaid, hülye gyerek. Azt mondtam, hogy támassza alá azt, hogy nem lehet vérzésem 4. hónapban. Nem azt mondtam, hogy linkelj be egy értelmetlen szélgörcsről szóló szöveget.
Ha puffadsz (tehát estére nagyobb a hasad, feszít és hát ha alul vagy felül "eresztesz", az megkönnyebbülést eredményez), annak lehet hormonális oka, ha bizonyos ciklusnapokon fordul elő (menzesz előtt, alatt, középidőben sokaknál jellemző pár napig), vagy lehet emésztési probléma, ha nem tudsz bizonyos tápanyagokat megemészteni (pl. laktóz vagy keményítő). Szedj rá Espumisant, és ha minden evés után rossz, végeztess el valami ételintolerancia tesztet.
Ha folyton nagyobb a hasad, az nem puffadás, inkább hízás (ezt mérleggel ellenőrizheted, ha tudod, mennyi szoktál lenni), vagy renyhék a hasizmaid és rossz a tartásod (hanyag, előre tolod a medencéd: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!