Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak terhessegi tüneteim,...

Vannak terhessegi tüneteim, de negatív a tesztem?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 30. 09:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Amiatt kerdezem, mert az utolsó előtti válaszoló 11.hetet írt...
2020. ápr. 30. 12:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak barnázott, de azt hitte, az menstruáció. Nem az volt, baba volt, csak valószínűleg kellett volna progeszteronpótlás vagy ilyesmi, ha elmegy orvoshoz egyáltalán. Barnázott pár napig, kicsit abbamaradt, aztán megint. És tulajdonképpen így ment végig.
2020. ápr. 30. 12:31
 13/16 anonim ***** válasza:
27%

Először is hamár tesztelsz legalább két tesztet kell csinálni mert a negativ gyakrabban téved mint a pozitív

Másrészt ha teszt továbbra is negativ az lehet álterhesség, vagy hormon probléma

Ha a lehetséges baba nem lehet idősebb 4-5 -nél akkor meg biztos hogy nem terhesség miatt vannak tüneteid, ugyanis a rosszul a 6.hét környékén kezdődik tehát addig csak a mensi elmaradása van rosszul lenni pedig valami mástól vagy

Egyébként olyan vagy mint az orvosom, ha elmegyek hozzá mert elkaptam egy hányos vírust vagy rossz a gyomrom rögtön elkezdi kérdezgetni hogy nem vagyok e terhes

2020. ápr. 30. 19:25
 14/16 anonim válasza:
100%
Az is lehet hogy túl korán teszteltél de az is hogy csak be képzeled magadnak és azért reagálsz olyan tüneteket mert félsz tőle hogy az vagy vagy annyira vágysz rá hogy az legyél!
2020. máj. 1. 13:18
 15/16 anonim ***** válasza:
67%
Most vagy a pasi akivel voltal egy szellem , es a teszt nem tudja kimutatni, vagy gagyi a teszt....
2020. máj. 3. 12:56
 16/16 A kérdező kommentje:
A van csík nincs csík dilemma elkerülése miatt csak Clearblue digitális tesztet veszek
2020. máj. 3. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!