Szerintetek lehetséges?
Sziasztok!
Lassan 10 éve szedek fogamzásgátlot de ilyen még nem fordult elő velem... A szünet mentes héten konkrétan nincs verzesem.. A 4. Nap éjjel vagy az 5. Nap reggel szokott meg jönni, hát az 5. Nap reggelén semmi, majd pár órával később felnyultam és láttam hogy piros a WC papír, megnyugodtam a hasam is fajt, biztos be fog indulni ez volt tegnap(kedd) aztán az egész tegnapi napon egy csepp sem folyt , max akkor láttam valamicske vérzést ha fel nyúltam. Mára (szerda) konkrétan semmi nincs már akkor sem ha felnyulok, hasam sem faj semmi. Szexuális kapcsolatom volt Védekeztunk, egyszer rakta be az illető gumi nélkül,de akkor nem ment el... Nem értem mi lehet a baj. Gondoltam arra is hogy elég drasztikus diétába kezdtem pont egy hónapja, talán ez kavart be? Velem a 10 év alatt ilyen meg nem volt pedig már nagyon sokszor dietaztam is.. Vagy teherbe estem volna?
Köszönöm a válaszokat
26.

Vagy a diéta vagy hormonális gond
Nekem így kezdődött, gyógyszert kellett volna váltanom, de inkább letettem. Teljesen szétcseszett

WC papírral nyúltál fel? Vagy mi van???
Amúgyis minek nyúlkálsz fel??
Nem, nem estél teherbe viszont az hogy 10 éve szeded azt a szart eléggé tönkrevágta a hormonrendszeredet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!