Ez hogyan lehetséges? Fog. Gátló mellett petere érés?
1 éve szedem a Triregol fogamzás gátlót.Eddig nem volt probléma,viszont az utobbi három hónapban ahogy elkezdem a levelet hányingerem van és nincs étvágyam.
Közép időben pedig azt vettem észre,hogy ovus nyákom van.Ez hogy lehetséges? A következő ciklusban gondoltam,hogy veszek pár ovulációs tesztet.
Ilyen létezik,hogy gyogyszer mellett mégis van pete érésem?

13:34-es: "Lehetséges, hogy hozzá szokott a szervezeted és már nem hatásos!"
HA fogalmad sincs a témáról, akkor legalább maradj csöndben!
A fogamzásgátlóhoz NEM TUD hozzászokni a szervezet és nem lesz emiatt hatástalan!
Kérdezö: nem változtattál valamit az étrendeden vagy az életmódodon? Az ugyanis elöfordulhat, hogy valami olyasmit is fogyasztasz, ami csökketni a hormonok hatását.
Nem feltétlen peteérésed van - az eléggé kizárt -, de ha a szünet után vannak ilyesmi tüneteid, akkor az összefüggésben lehet a hormonszint csökkenésével.
Ha van lehetöséged, hívd fel az orvosodat, hogy neki mi a véleménye, és a biztonság kedvéért használj kiegészítö védekezést!
Beszéltem a dokimmal.Kiegészítő védekezést javasolt és mikor vége ennek a vírus helyzetnek be kell mennem középidőben uh-ra.
Ilyen hamar hozzá szokik a szervezet?
Nem változott semmi. Nem maradt ki egy szem sem,mindig pontosan szedem. Nem volt sem hasmenés,hanyas,antibiotikum.
Nem szeretnénk most kistesót.

Olyan nincs, hogy hozzászokik a szervezet!
Valószínüleg valami más van a háttérben, de ezt csak vizsgálattal lehet megállapítani!
Sziasztok! Ma vagyok a 13. napon.
Délután veszek lh tesztet.Kiváncsi vagyok,tegnap óta jelentkezett az ovus nyák.Ma is elég bő a folyásom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!