Most akkor aggódnóm kellene?
Sziasztok,
04.20 kellett volna megjönni,de nem jött. Még az nap késő délután csináltam tesztet ami még a kontroll csík megjelenése előtt pozítivat mutatott. Viszont,azóta folyamatosan "mindjárt megjön " érzésem van és nagyon feszül a hasam alja. Ez múlt hét óta hol erősebb,hol gyengébb. Baj lehet? Orvoshoz csak szombatra kaptam időpontot☹
Válaszokat előre is köszönöm

Ameddig nincs vérzés, barnázás, nagy görcsök, addig minden rendben.
Ha megnyugtat nézesd meg magad.
Nekem is sokáig volt alhasi fájdalmam terhesség elején, magnéziumból a Magnosolvot ajánlom. Nekem az vált be a legjobban.
Boldog babavárást! 😊

9. hétig volt mindjárt megjön érzésem, enyhe görcsökkel, de míg nem erősebb a legrosszabb mensidnél, nincs baj. Én 9. hétig rohangáltam a wc-re, hogy jaj most jött meg :( Persze nem :) 15. hétig még voltak ilyenek, de már egyre ritkábban, aztán megszűnt.
Ne aggódj, a terhesség ezzel jár, feszül, növekszik a méh, meg a sok sok hormon :D Ezért ne szaladj dokihoz, hacsak nem vérzel. Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!