Szerintetek fölösleges aggódnom? (19L)
Figyelt kérdés
Lefeküdtünk a barátommal, de az aktus végén leesett a gumi, és nem tudjuk, hogy a hüvelyemhez folyt e anyag vagy sem, így vettem be esemény utáni tablettát (ellaOne).. másnap megjött a menstruációm és mind a 6 napon keresztül megvolt. Csináltam tesztet (szappan+vizelet/ cukor+vizelet/ x-Epil) a menstruációm után 3 napra, negatívett lett mind a három. Csináltam még 14 napra rá egy korházi tesztet is és egy cukor+vizelet tesztet, azok is negatívak lettek.
A menstruációmnak 9.-én kellene megjönnie, de félek, hogy késik és bajom lehet.
2018. nov. 5. 19:26
1/9 anonim válasza:
Reggel még 17 éves voltál. Egyébként valószínűleg nem vagy terhes.
2/9 anonim válasza:
Nem vagy az. Mivel a6 esemény utáni tabletta nagy hormon tartalmú így könnyen felboríthatja a ciklust. De ha attól még nyugszol csinálj megy egy x epil vagy carl blue vagy expert tesztet.
3/9 anonim válasza:
Meg. Clear blue * teli javított bocsanat
4/9 anonim válasza:
Minek írtad ki megint ezt a kérdést?!
Nem valószínűleg nem vagy terhes. Ellenben a házi “tesztek”nek ne nagyon higyj...
5/9 anonim válasza:
Igen, marhára feleslegesen aggódsz, ráadásul hülye is vagy. főleg bioszból.
6/9 anonim válasza:
Hát te aztán jól elszórakoztatod magad a mindennapokban, nem vagy terhes.
7/9 anonim válasza:
Vajon az agyadat mire használod?!
8/9 anonim válasza:
mi az a szappan/cukor+vizelet
Azt h kell elkepzelni?😀
9/9 anonim válasza:
Te komolyan azt hiszed ha rápisálsz a cukorra vagy a szappanra abból kiderül hogy terhes vagy e? Ennyi ésszel hogy tudsz élni,te magad vagy egy biologiai csoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!