Kinek vált be a méhpempő?

Szia, en decemberben vegigcsinaltam egy gynex csepp kurat (novenyi hormonok, pajzsmirigyes vagyok, kiegyensulyozotta tesz + meregtelenit), elkezdtem szedni az inofolicot(napi 2 tasak) es mehpempot is, februarban kezdtunk el probalkozni, azonnal osszejott. Nem tudom h melyiktol. Artani nem art, szedd nyugodtan! Ha nem sikerult volna, meg az Aviva torna volt a listamon.
Sok sikert!!
Gratulálok a babához!
Én fél éve szedem a folsavat és a d vitamint. Sajnos a dologhoz hozzá tartozik hogy 40 éves vagyok és az esélyei egyre kisebbek. Van már egy 22 éves lányom. De a párommal szeretnénk egy közös kisbabát.

Én amikor abbahagytam a fogamzásgátlót, teljesen felborult a ciklusom. Másfél éve próbálkoztunk sikertelenül, amikor elkezdtem szedni a méhpempőt. Előtte jóformán mindent próbáltam: barátcserje, gynex, még egy 3 hónapos Closty kúrát is megcsináltam, de semmi nem segített.
A ciklusom beállt, és a 3. méhpempős hónapban megfogant a kislányunk.

Én is szedtem az első baba előtt.. A fogamzásgátló nagyon felborította a ciklusomat és miután elkezdtem szedni a méhpempőt egyből állította is helyre a ciklusomat, majd a 3. méhpempős hónapban éreztem a peteérést is, amit addig sosem éreztem és terhes is lettem! Fontos, hogy be kell tartani a reggel éhgyomorra, nyelv alatt (kb. negyed órát) hagyni felszívódni, étkezés előtt min. fél órával bevenni és este étkezés után min. 1 órával lehet megint. Én 2x1 gr-ot szedtem így és akkor tartottam szünetet mikor megjött a vérzésem és folytattam mikor elmúlt.
Szeretnénk kis tesót, fél éve nem szedek gyógyszert, de eddig semmi.. most fogom elkezdeni a méhpempőt, remélem ugyanolyan sikerrel járok, mint előzőleg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!