Aki szed méhpempőt, melyik fajtáját szeded?
Lassan egy éve várunk a babára, a mostani helyzet miatt csúszik a dolog, hogy elinduljunk a vizsgálatok irányába.
Gondoltam, addig is megpróbálkozom a méhpempővel, hátha..
Olvastam egy picit a témában, elméletileg a friss méhpempő lenne a legjobb, de hamar oxidálódik, ezért olyan terméket választottam, ami hidegen szárított méhpempő kivonatot tartalmaz.
Megrendeltem a Swanson Royal Jelly termékét, majd persze tovább olvastam... hogy nem is olyan jó, mert akár miómát is okozhat. :(
Most akkor szedjem vagy ne?
Ki hogy van vele?
Én is kis uvegest vettem, kb 1 havi "adag", de én bioboltban. Ovulacio megtortente utan kezdtem el szedni egeszen a kovetkezo ovuig, nem tudom, hogy ennek hatasara, de akkor megfogant a kislanyom. Elotte 5 hónapja probalkoztunk.
Azt, hogy szedd e az a te dontesed. En is utana olvastam ezeknek a kapszulaknak es egyeb cuccoknak, de engem nem gyoztek meg. Mar csak amiatt sem, mert nem tartalmazott annyi mehpempot.
Köszönöm a tapasztalatokat! 😊
El tudom képzelni, milyen íze lehet a tiszta méhpempőnek...a kapszulának is igen erőteljes illata van. (ebben amúgy 333mg hatóanyag van, ami 1000mg méhpempőnek felel meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!