Ovu előtti napokon vagy ovu napján sikerült nektek a baba?
Csak kíváncsi vagyok, hogy általában melyik az esélyesebb 😊
Előre is köszi a válaszokat!

Ha mar ennyire kötekedni akarsz, fogalmazz pontosan, a spermiumok jutnak el a petevezetobe, es nem a sperma. :D Es nem fel nap alatt, hanem 40-60 perc.
Senki nem irta, hogy melyik szexbol fogant a baba, csak azt, hogy mikor voltak ovu körül együtt, ha többször, akkor leirta mindet.

Akkor olvasgass kicsit többeta témában drágám...
"A megtermékenyülés
Az elkövetkező 12-24 órában a petesejt megtermékenyül, ha az átlagosan 250 millió hímivarsejt közül egy darabnak sikerül végigúsznia a vaginától a méhnyakig, majd a méhből a petevezetékig, és ott összeolvadnia a petesejttel. Valószínűleg csak nagyjából 400 hímivarsejt fogja túlélni a fáradságos, tíz órás utat a petesejtig, és csak egy darabnak sikerül majd átjutnia a petesejt külső falán (nagyjából 20 percbe telik, amíg a szerencsés nyertes megtalálja a befelé vezető utat)."
Ez most csak az első oldal, amit hirtelen találtam. Oh bocs, hogy nem pontosan fejeztem ki magam, hímivarsejt akkor, remélem így jó. ;)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!