Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 14-ik napon voltam együtt a...

14-ik napon voltam együtt a férjemmel. Másnap hüvely gombás lettem. Teherbe eshetek igy?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Rossz hír: nem másnap leszel rögtön hüvelygombás.

Jó hír: Igen, teherbe eshetsz.

2010. júl. 28. 11:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Teherbe eshettél, de mielőtt tovább próbálkoztok, kezeld ki, nem sok idő, de megéri!
2010. júl. 28. 11:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen és is teherbe estem sajnos más okbol nem lett belole baba de ne aggodj a canestent lehet terhesen is használni pár nap alatt áthúz rajta a babának nem árt csak ha hosszan elhúzodik kezeletlenul akkor veszélyes és vetélést is okozhat.
2010. júl. 28. 12:24
 4/7 anonim válasza:
Szerintem kenegesd be a férjed péniszét is mert, általában a férfiak okozzák a gombásodást.
2010. júl. 30. 08:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne tizennégynapozzatok, mert a férjednek biztos többször szükséges és akkor nem kell házonkívül boldogulnia és nem hoz haza gombát.
2010. júl. 30. 08:33
 6/7 anonim válasza:
hülyeség... én is (F) gombás vagyok a párom is, én csak tudnék róla ha hogy mással is voltam . Mivel vannak itt humor heroldok , jóval előbb én voltam a gombás- csak a franc tudta hogy az az .
2010. júl. 31. 08:19
 7/7 anonim válasza:
gombas lehetsz tulzot tisztalkodastol vagy ha nem megfelol bugyi meretet hozol vagy barminlyen szertol ha nem megfelolen etkezel ez a folyadek atvoltozik mas lesz a oh ja stb nem csak feritol lehe elkapni de ha gomabas vagy es azota szeretkezztel ferjedel ott is kikell kezelni utolso hoza szolo nem biztos az h te elobb letel de ez az okok is lehetnek vagy strandon is elkaphatod vagy ha mas bugyiat nadragjat hordod(rem nem)ha veszel egy nacit azt egybol kikel mosni hiaba uj mert nem tod eotted hanyan probaltak fel)
2010. aug. 3. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!